Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită: «Patrie și destin  Principesa moștenitoare a României» jpeg

Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită: «Patrie și destin. Principesa moștenitoare a României»

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 18 aprilie 2016

Câștigă cu Historia și Editura Litera o carte deosebită:«Patrie și destin. Principesa moștenitoare a României».

CÂȘTIGĂTORII SUNT:

Adela Mariana Iosip

Chircan Stefan

Bogdan Alina

Denisa Alexandru

Mihaela Diana Constantin 

Răspunde corect la întrebarea „În ce an s-a născut Margareta, principesa moștenitoare a României?” şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii «Patrie și destin». Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 3 mai.

Perioada de concurs este 18 aprilie – 1 mai.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

patrie si destin  principesa mostenitoare a romaniei jpg jpeg

Patrie și destineste o lucrare cu caracter biografic, conținând mărturii ale unor contemporani, ce reunește pentru prima oară o parte semnificativă din șirul miriadelor de întâmplări trăite și oameni pe care i-a cunoscut Alteța Sa Regală, Principesa Moștenitoare a României, prezentarea fiind făcută din perspectiva istoricului.

Destinul Principesei se confundă adeseori cu cel al Regelui, iar viața sa a fost profound influențată de istoria mai recentă din România și sud-estul Europei.

Diana Mandache este istoric specializat în studiul regalității europene. A publicat mai multe cărți, printre care:Dearest Missy (Rosvall Royal Books, octombrie 2011), Later Chapters of My Life. The Lost Memoir of Queen Marie of Romania (Sutton, 2004), România, Mitteleuropa și Balcanii (Pro Transilvania, 1999).