Câștigă cu Historia o invitatie la concertul concept al trupei MNOZIL BRASS   jpeg

Câștigă cu Historia o invitatie la concertul concept al trupei MNOZIL BRASS

🗓️ 6 iunie 2017

Câștigă cu Historia o invitatie la concertul concept al trupei MNOZIL BRASS  

Răspunde corect la întrebarea „Unde s-a înființat trupa MNOZIL BRASS?” şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea uneia dintre cele 5 invitatii. Trimite răspunsul pe adresa de e-mail mail.redactia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, email, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 21 Iunie. 

Perioada de concurs este 6-21 Iunie 2017. 

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi. 

”Puteți vedea muzica noastră și puteți mirosi spectacolul”

 Cine ar fi crezut acum douăzeci și cinci de ani că din taverna lui Josef Mnozil din Viena șapte pitici ”suflători de vise” vor pleca să cucerească lumea? 

Cine ar fi crezut că acești alchimiști ai artei vor amesteca în creuzetul talentului unic: teatru, genuri muzicale incompatibile în mintea multora și vor cânta polca, jazz, muzică clasică, comedie cu esențe venind din vechiul circ, învăluind totul sub minunatul decor austriac din care nu lipsesc valsurile și marșurile?

Cine ar fi crezut că muzicile ”alămurilor” vor constitui baza unui stand-up comedy ”pentru toate gusturile, pentru toate vârstele”!?

Un concert-concept-spectacol MNOZIL BRASS

Ultimul proiect se numește „Cirque” și sunt în turneu mondial.

Lume, lume, veniți la „Cirque”! ...bineînțeles la Circ & Variete Globus Luni, 26 iunie ora 19:30!

Pentru alte informatii si bilete accesati linkul https://goo.gl/N4PqSC