Bucureștenii sunt invitați să vâneze muzeele png

Bucureștenii sunt invitați să vâneze muzeele

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 17 mai 2016

Bucureștenii sunt invitați să participe la un treasure hunt organizat special de Noaptea Muzeelor. Pe 21 mai, echipa Vânează Bucureștiul îi va provoca pe participanți să descopere muzee importante din Capitală, prin rezolvarea de indicii și finalizarea a mai multor probe care le vor pune la încercare limitele și cunoștințele într-un mod plăcut.

Vânătorea Muzeelor va fi o experiență unică pentru participanți mai ales că se va desfășura noaptea, iar unele dintre probe vor avea loc chiar în incinta muzeelor, vânătorii de comori nefiind nevoiți să stea la coadă.

„De Noaptea Muzeelor ne-am gândit la un eveniment tematic, iar inițiativei noastre s-au alăturat ca parteneri muzee importante din București precum Muzeul Național de Istorie a României sau Muzeul Theodor Aman. Evenimentul face parte dintr-o serie lungă de treasure hunturi pe care le vom organiza în această vară”, spune Dorin Moraru-Vânează Bucureștiul.

Cum se va desfășura Vânătoarea Muzeelor

La start vor fi mai multe echipe formate din câte 3-5 participanți fiecare. Acestea vor trebui să parcurgă același traseu, fiind nevoite să deslușească indicii care le vor duce de la un muzeu la altul. La fiecare checkpoint, participanții trebuie să finalizeze câte o probă în urma căreia vor primi următorul indiciu.

La final, fiecare participant la treasure hunt va primi câte un bilet de intrare la un muzeu din București, iar echipele de pe podium vor avea parte și de alte surprize oferite de către partenerii evenimentului, Okian.ro și Muzeul Național de Istorie a României.

Mai multe detalii despre eveniment și modalitatea de participare pot fi obținute pe facebook.com/vaneazabucurestiul sau pe www.vaneazabucurestiul.ro.

Despre Vânează Bucureștiul

Echipa Vânează Bucureștiul îți propune o experiență inedită pe străzile Capitalei. Cum? 

Printr-un treasure hunt. Aventurile noastre urbane combină evenimente istorice fascinante, legende și povești bizare într-un joc care te aduce pe tine alături de echipa ta în locuri interesante din București. Aici va trebui să dezlegi o serie de indicii, folosindu-ți creativitatea, abilitățile de orientare, atenția la detalii și capacitatea de a lucra într-o echipă.

Vânează Bucureștiul este un bun mod de a redescoperi orașul în care trăiești, muncești sau înveți. Vei avea parte activități intelectuale cât și fizice, în urma cărora vei descoperi Bucureștiul dintr-un alt unghi.