Atelierele de istoria comunismului png

Atelierele de istoria comunismului

📁 Comunismul in România
Autor: Redacția
🗓️ 28 septembrie 2017

Atelierele de istoria comunismului urmăresc formarea viitorilor angajați în domeniu, prin împărtășirea experienței experților IICCMER către cursanți. În perspectivă, absolvenții merituoși ai atelierelor pot deveni voluntari sau chiar colaboratori ai Institutului, cu o bază solidă de cunoștințe în principalele activități organizatorice și de cercetare. Cele cinci ședințe au rolul de a oferi un suport metodologic necesar cercetării, dar și de a clarifica aspectele ce țin de redactarea unui proiect, organizarea unui eveniment ori de obținerea unei finanțări.

Atelierele se adresează tinerilor studenți, masteranzi, doctoranzi ori cercetători din domeniul științelor umaniste (cu precădere istorici) care doresc să își aprofundeze cunoștințele de cercetare și de organizare a evenimentelor din domeniu. 


sdsdsd png png

Doritorii trebuie să completeze formularul de înscriere din link și să îl trimită la adresa ionut.marcu@iiccmer.ro până pe 6 octombrie 2017. Toate formularele vor fi evaluate de un juriu format din experți IICCMER, iar cei selectați vor primi un e-mail prin care vor fi invitați la un interviu, în urma căruia vor fi anunțați cei (maximum) 5 cursanți. 

Comisia va avea în vedere următoarele aspecte, fără a se limita la acestea: buna cunoaștere a limbii române, studii în domeniul științelor sociale, subiectul tezei de licență/masterat/doctorat finalizată sau în curs de finalizare, alte proiecte de cercetare aflate în desfășurare (proprii sau în colaborare), articole/studii/recenzii publicate sau în curs de publicare. 

 Calendarul înscrierii: 

 Termenul limită de trimitere a formularelor de aplicație: 06.10.2017 

 Anunțarea candidaților selectați pentru interviu: 09.10.2017 

 Interviuri: 11.10.2017 

 Anunțarea rezultatelor finale: 11.10.2017 

 Seminarele: 17.10, 24.10, 07.11, 14.11, 28.11.2017

Mai multe detalii pe site-ul