Atelier 3D la MNIR: Crucea Comemorativă a Primului Război Mondial jpeg

Atelier 3D la MNIR: Crucea Comemorativă a Primului Război Mondial

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 29 mai 2017

Muzeul Național de Istorie a României continuă seria evenimentelor dedicate comemorării participării României la Primul Război Mondial, print-un atelier de printare 3D, conex expoziției temporare „România în Marele Război” și dedicat pasionaților de Istorie, mici și mari.

Sâmbătă, 3 iunie 2017, în intervalul orar 12:00-16:00, împreună cu partenerii noștri Micro 3D Techlab (Printare 3D Bucuresti), vă invităm la un atelier inedit, în cadrul căruia vom printa 3D o medalie reprezentativă din patrimoniul muzeului: „Crucea Comemorativă a Războiului 1916-1918”. 

În deschiderea atelierului, specialiștii muzeului vor prezenta un scurt istoric al distincției, timp în care aceasta va putea fi admirată alături de brevete și fotografii ale militarilor cărora li s-a conferit medalia. 

* Participarea la activitate se va face pe baza achiziționării biletului de intrare în muzeu: adulți - 10 lei; pensionari - 5 lei; elevi şi studenți - 2,5 lei. La sfârșitul atelierului, veți avea ocazia de a achiziționa replica 3D a Crucii Comemorative.