Șase lucruri pe care nu le știai despre Audrey Hepburn jpeg

Șase lucruri pe care nu le știai despre Audrey Hepburn

📁 Biografii
Autor: Carmen Ștefan

Audrey Hepburn a murit la numai 63 de ani, bolnavă de cancer, dar a adunat mai multe experiențe de viața decât ar aduna un om obișnuit într-un secol. Caldă, elegantă și generoasă, Audrey a avut o reacție impresionantă când a aflat că mai are doar trei luni de trăit. Actrița le-a spus fiilor săi că asta este o veste bună, pentru că mai are timp pentru copiii de care avea grijă prin UNICEF.

Iată șase lucruri pe care nu le știai despre Audrey Hepburn, actrița pe care toată lumea și-a amintește din rolurile din ”Mic dejun la Tiffany’s”, ”Vacanță la Roma” sau ”Sabrina”.

1.Audrey Hepburn a ajutat Rezistența antifascistă în timpul celui de-al doilea război mondial, dar părinții ei au fost simpatizanți naziști

Biografii de la Hollywood au avut grijă să sublinieze de fiecare dată activismul lui Audrey Hepburn din timpul celui de-al doilea război mondial, dar au trecut sub tăcere faptul că părinții actriței au fost simpatizanți naziști, scrie biography.com.

Joseph, tatăl lui Audrey, care și-a părăsit familia când actrița era doar o copilă, și Ella, mama vedetei, au fost membri ai Uniunii Britanice a Fasciștilor. Joseph a fost cercetat și încarcerat în Marea Britanie sub acuzația că ar fi primit bani pentru a înființa un ziar, de la persoane care ar fi avut legătură cu Ministrul Propagandei Joseph Goebbels.

2. Audrey Hepburn a avut o aventură cu partenerul ei din filmul ”Sabrina”

Click aici pentru a citi continuarea!