Un stil regal  Cum se îmbrăca Regina Elisabeta în tinerețe jpeg

Un stil regal. Cum se îmbrăca Regina Elisabeta în tinerețe

Înainte de Kate Middleton a fost ea. Tânăra prințesă destinată a fi regină la o vârstă atât de fragedă, de doar 27 de ani, a fost un simbol al bunului gust. Și asta încă din vremurile în care nu existau atâția stiliști și nici atâtea branduri de haine, care ar fi plătit oricât pentru a o îmbrăca pe cea mai importantă femeie din Regat. Să-i revedem, așadar, stilul impecabil în cinci decenii de eleganță!

1940-1950

Vă vine să credeți că, în copilărie, Elisabeta ura pălăriile? Sau că, în adolescență, nu dădea doi bani pe haine? Cu toate acestea, viitoarea regină reușea să întoarcă capetele, mai ales pe cel al chipeșului prinț Philip, cu hainele ei cambrate pe talia subțire, create de designerul ei preferat, Norman Hartnell, cel care i-a desenat și rochia de mireasă, pentru nunta din 1947.

1950-1960

Credeți că Ducesa de Cambridge a schimbat multe rochii în India și Bhutan? În 1953, în timpul turneului ei în țările din Commonwealth, Regina a avut o garderobă cu 100 de ținute. O Elizabeth logodită prefera acum rochiile girlish sau fustele plisate midi, cu volum, în genul old Hollywood, accesorizate cu coliere prețioase și broșe bine plasate, Cartier fiind brandul ei preferat. Vorbim de cei mai buni ani ai Elisabetei! Seara, aceasta arăta chiar ca o regină în rochiile masive, la care asorta întotdeauna un șal din blană. Pe atunci, făcea parte din eticheta ei să poarte blană la teatru, la cursele de cai de la Ascot sau la banchetele regale.

Citește continuarea articolului aici 

printesele margaret si elisabeta 768x999 jpg jpeg