Theodora Golf Club anunţă calendarul competiţiilor pe 2018 (P) jpeg

Theodora Golf Club anunţă calendarul competiţiilor pe 2018 (P)

Autor: Redacția

Theodora Golf Club, cel mai mare club de golf din România, anunţă calendarul competiţional pe 2018. Sezonul competiţional va începe la 28 aprilie, odată cu inaugurarea oficială a terenului de golf şi ediţia aniversară a Cupei Transavia: ediţia a X-a.

Clubul de golf va organiza în acest an peste 20 de competiţii sportive, din mai până în octombrie inclusiv, oferind jucătorilor de golf oportunitatea de a se înscrie şi participa la competiţii variate, la un înalt standard sportiv.

  Theodora Golf Club este un teren de golf premium, de 18 cupe, pe o suprafaţă de 56 ha, în lungime totală de 6518 m şi numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 şi 1 parcurs par 6- cel mai lung din Europa- 735 m. Facilităţile de golf includ simulatorul indoor şi zonele de putting green, chipping area, bunkere de nisip şi driving range-ul acoperit, cu sistem audio integrat si 20 de locuri de antrenament disponibile pe tot parcursul anului. Lacul unic de 5 ha cu insulă şi cele două green-uri, unde pasionaţii golfului au posibilitatea să îşi exerseze măiestria, completează imaginea deosebită a terenului de golf. 

  ”În calitate de membru al Theodora Golf Club, beneficiaţi de unicul teren de golf de 18 cupe din România, construit la standarde internaţionale. Am creat mai multe pachete de membership în funcţie de preferinţele jucătorilor, iar clubul de golf oferă lecţii atât începătorilor, cât si jucătorilor experimentaţi”, declară Theodora Popa, vicepreşedinte şi fondator Theodora Golf Club. 

 Calendarul competiţional este disponibil şi pe site-ul theodoragolfclub.ro. 

 Theodora Golf Club este cel mai mare resort de golf din România, inaugurat în octombrie 2017, iar la designul său şi-au adus aportul specialişti care au creat 18 parcursuri unice, finalizate cu cel mai lung traseu din Europa - par 6 – 735 m. Localizat în centrul Transilvaniei, Theodora Golf Club beneficiază de facilităţi unice şi servicii premium într-un cadru natural, relaxat şi primitor. Resortul oferă oaspeţilor, vizitatorilor şi jucătorilor de golf: cazare de 4 stele în cele 15 vile, restaurant internaţional a la carte, lounge bar şi terasă, salon privat, sală de conferinţe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor şi Pro Shop cu accesorii de golf.