Testamente VIP  Cele mai ciudate ultime dorințe ale starurilor jpeg

Testamente VIP. Cele mai ciudate ultime dorințe ale starurilor

📁 Biografii
Autor: ok magazine

Celebritățile dețin averi fabuloase și bunuri materiale considerabile în timpul vieții, iar, după moartea lor, acestea ajung în posesia celor dragi. Sau nu. Depinde care este doleanța vedetelor înainte de moarte.  

Janis Joplin – Dați o petrecere imensă

image

Cântăreața s-a bucurat din plin de viață, a trăit la cote maxime toate experiențele care i-au fost menite și, de fapt, chiar asta i-a adus sfârșitul. Pe 4 octombrie 1970, a fost găsită moartă în camera unui hotel, din cauza unei supradoze. Avea numai 27 de ani.

Janis a trecut în testamentul ei că-și dorește ca, după dispariția sa, toată lumea să petreacă în cinstea ei. Nu tu jale și bocete, ci numai muzică bună și energii pozitive. Și, pentru ca acest lucru se se întâmple, Janis a lăsat 2.500 de dolari celor vreo 200 de prieteni de-ai ei – printre care managerul ei, artistul care a tatuat-o, sora și logodnicul – ca să aibă mijloacele necesare pentru a-i îndeplini ultima dorință. Petrecerea a avut loc pe 26 octombrie 1970, în San Anselmo, California.

Philip Seymour Hoffman – Să-mi creșteți fiul în trei orașe diferite

image

Actorul din “Doubt” a pierit la 46 de ani, în urma unei supradoze de droguri. În 2014, când s-a petrecut tragedia, familia Hoffman a mai avut un șoc în momentul în care a citit testamentul lui Philip. Acesta preciza că nu-și dorește ca moștenitorii lui – vorba vine “moștenitori” – să fie copii de bani gata, primiți de-a gata prin testament. Așadar nu le-a lăsat bani celor trei copii ai săi, tot bănetul ducându-se la iubita pe care o avusese în ultimii 14 ani. O altă pretenție ciudată a fost ca unul dintre fiii săi să fie crescut în trei orașe diferite – San Francisco, Chicago și New York.

Marilyn Monroe – Împărțiți bunurile mele între voi

image

Testamentul bombei sexy nu a clarificat pe nimeni, dimpotrivă. Atunci când diva absolută și-a pierdut viața în 1962, ea a lăsat un testament în care prevăzuse ca toate bunurile sale, chiar și hainele și pantofii, să intre în posesia profesorului ei de actorie Lee Strasberg, pentru ca acesta să le împartă apoi între membrii familiei ei și prietenii acesteia. Ei bine, acest Strasberg nici vorbă să fi împărțit ceva! A depozitat totul într-un depozit unde a rămas timp de 36 de ani. Abia când Lee a murit, la 80 de ani, văduva acestuia a scos la licitație obiectele lui Marilyn, pe care a obținut nu mai puțin de 13, 4 milioane de dolari.

Click aici pentru continuarea articolului