Soluția pentru a reduce cheltuielile de încălzire cu până la 50%! (P) jpeg

Soluția pentru a reduce cheltuielile de încălzire cu până la 50%! (P)

Autor: publicitate

Eliminarea subvențiilor pentru încălzire va duce la creșterea exponențială a costurilor de încălzire în cazul locuințelor conectate la rețeaua de încălzire a orașului. În condițiile în care gigacaloria nu va mai fi subvenționată, costurile de încălzire a unui apartament de 2-3 camere vor urca la aproximativ 700-800 lei pe lună. De aceea vă aducem în atenție un sistem nou de încălzire care ar putea să rezolve această problemă foarte repede și cu costuri minime. Este vorba despre panourile radiante SUNJOY, o inventie relativ recenta a concernului Sud Coreean ENERGY KOREA, producătorul panoului radiant infraroșu original. 

Elementele importante de știut despre acest sistem de încălzire revolutionar ar fi faptul că, Panourile SUNJOY sunt o invenție relativ recentă în domeniul încălzirii, un patent unic în lume care funcționează pe bază de curent electric și oferă o mulțime de avantajefață de toate celelalte sisteme de încălzire tradiționale. Aceste avantaje, vor face ca în scurt timp majoritatea spațiilor de locuit, a spațiilor publice și a halelor industriale să folosească această metodă de încălzire. Specialiștii în domeniu care au analizat aceste panouri, considera acest sistem ca fiind sistemul de încălzire al viitorului.

clipboard01 2 jpg jpeg

De ce SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE AL VIITORULUI ?

Pentru că acest sistem prezintă avantaje extraordinare comparativ cu tot ceea ce mai exista pe piața la ora actuală în domeniul încălzirii.

În primul rând, instalarea lor se face foarte simplu, repede, ușor-fără aprobări, autorizații, proiect și timp pierdut, fără șantier și mizerie. Ele funcționează pe bază de curent electric, 220V, fără a fi necesară nici o modificare la rețeaua de curent a casei. Rețeaua nu este suprasolicitată deoarece consumul lor este foarte mic! Costul curentului electric pentru încălzirea unui apartament de 2 camere se ridică în medie la doar 150-200 lei/lună. Pe lângă acest aspect foarte important, panourile SUNJOY au termen de garanție 10 ani-durata medie de viață a unui panou SUNJOY este de 25 ani, fără service și revizii, fără consumabile, fără curățat de calcar, fără curs apa pe la țevi și calorifere, fără schimbat de filtre. Practic, în 25 ani se platește de 3-4 ori mai puțin, decât la o centrala electrică sau pe gaz! În plus, factura de încălzire este cu până la 50% mai mică!

clipboard01s 0 jpg jpeg

Si avantajele nu se termină aici... în plus față de funcția de încălzire, panourile SUNJOY au și un efect terapeutic foarte important. Pe lângă radiația infraroșie care are funcția de încălzire, panourile SUNJOY emit ioni negativi și nanosilver, radiații cu efect terapeutic, dovedit științific prin teste efectuate în cele mai importante instituții de profil din lume. De asemenea, panourile SUNJOY emit și radiație de ioni de argint, care au efect sterilizant, antibacterial, EXCEPTIONAL!

clipboard01d jpg jpeg

Camerele în care exista aceste panouri sunt practic sterilizate, eliminând în procent de 99% viruși, microbe și bacterii. Acest fenomen are loc chiar și atunci când panoul nu este conectat la rețeaua electrică!

Alte efecte importante:elimină praful, mirosurile neplăcute, elimină igrasia, elimină fumul, echilibrează tensiunea arterială, îmbunătățește circulația sanguină, reumatism, boli respiratorii, alergii, insomnie, depresie, previne apariția cancerului, boli geriatrice, etc.

Analizând toate aceste elemente, concluzia nu poate fi decât  una și anume, că avem soluția pentru a reduce cheltuielile de încălzire cu până la 50%!

De asemenea, este foarte important ca cei care se decid să achizitioneze un astfel de produs, trebuie să se asigure că au cumpără un panou SUNJOY original. Acest lucru se poate face accesând site-urile www.sunjoy.rosau www.helvetic-impex.ro  sau telefonic la numarul 0755.098.489 și cerând coordonatele distribuitorului autorizat din orașul tău de reședință, pentru mai multe detalii.