Scandaluri, sinucideri, amoruri secrete și multe alte   Totul despre sex, în Vechiul Hollywood jpeg

Scandaluri, sinucideri, amoruri secrete și multe alte - Totul despre sex, în Vechiul Hollywood

📁 Istoria Filmului
Autor: ok magazine

Ce confesiuni incendiare şi-au permis marii actori despre viaţa intimă? Sau ce dezvăluiri au făcut partenerii sau prietenii lor despre ce se întâmpla în dormitorul starurilor?

Frank Sinatra

El şi Ava Gardner au trăit una dintre marile poveşti de iubire ale Hollywoodului. Mariajul a durat doar şase ani, dar pentru Frank, ea a fost marea lui dragoste. „A fost magic. Am devenit iubiţi pentru eternitate. Sunt cuvinte mari, ştiu, dar am simţit că, orice s-ar întâmpla, vom fi mereu îndrăgostiţi“, a spus Ava despre prima lor noapte de dragoste. Dar pasiunea lor, dusă la cote maxime, s-a tradus într-un mariaj ca un tort vienez Dobos, în atât de multe straturi:certuri, dulci împăcări cu partide zgomotoase de sex, iar certuri violente şi iar împăcări… De altfel, despre nebunia din dormitorul lor ajunseseră să ştie toţi prietenii. Ava nici nu se ferea să spună:„Frank e slab, are 50 de kile, din care 5 cântăreşte doar penisul lui!“.

Charlie Chaplin

image

Artistul a stârnit pasiuni mistuitoare în rândul femeilor. Bunăoară, Joan Barry, care avea doar 23 de ani când l-a cunoscut, a continuat să-l urmărească cu disperare şi după ce aventura lor se încheiase, ameninţându-l că se sinucide dacă o părăseşte. Lucrurile s-au complicat când Joan a descoperit că a rămas însărcinată, dar Chaplin nu şi-a dorit copilul. Pra­dă depresiei, a intrat cu forţa în casa lui, spărgându-i una dintre feres­tre, şi l-a ameninţat că se împuşcă. Ca s-o liniştească, Charlie a făcut dragoste cu ea, iar ulterior a glumit:“Am încercat şi eu o perversiune. Nu mai posedasem niciodată o femeie cu pistolul la cap!”

Bette Davis

image

„Mi-a plăcut sexul într-un fel considerat nedemn pentru o femeie a timpurilor mele. Felul în care mă simţeam eu era văzut ca potrivit doar pentru un bărbat. Era o nevoie fizică, dar şi emoţională.“

Richard Burton

image

„Richard e probabil cel mai mare seducător al timpurilor noastre. E in­epuizabil sexual şi oferă performanţe satisfăcătoare oriunde, oricând, în orice condiţii“, dezvăluia producătorul Frank Ross despre ravagiile pe care Richard Burton le făcea în rândul femeilor. Iar legat de asta, există şi o povestioară amuzantă. În 1961, pe când juca pe Broadway în „Regele Arthur“, se zice că Burton a făcut un slalom sexual prin­tre cele 20 de voci feminine ale corului din Camelot. Iar fetele se amuzau intonând la unele spectacole un vers modificat într-unul dintre cântece. „Mă întreb ce face Regele în seara asta?“ devenise „Mă întreb ce f**e Re­gele în seara asta?“.

Vivien Leigh si Laurence Olivier

image

Secretara lui Leigh, Sunny Andrew, remarca:„Pasiunea şi adoraţia pe care o aveau unul pentru celălalt era de-a dreptul electrică.” Amândoi petreceau zile întregi în pat, baricadaţi în camere de hotel, trăind doar din room service. Iar în turneul pe care l-au întreprins cu o trupă de teatru în Australia, cabina lor era mereu închisă cu o oră îna­inte de începerea spectacolului pentru ceea ce directorul artistic descria drept „motive evidente“.

Continuarea aici