Programări la salon cu ajutorul lui Stailer jpeg

Programări la salon cu ajutorul lui Stailer

Autor: advertorial

Stailer este o platformă menită să ușureze viața oamenilor în vederea programărilor la salon. Obiectul care nu lipsește niciodată din mâna oamenilor este smartphone-ul, iar ceea ce lipsește din viața oamenilor este timpul suficient.

Având în vedere cele două obiecte principale, Stailer a conceput o platformă care este și utilă și la îndemâna oricui, prin intermediul unui telefon cu acces la internet sau orice alt dispozitiv. 

Necesitatea vizitelor la salon nu mai reprezintă un moft sau o variantă inaccesibilă pentru majoritatea persoanelor. Mulți dintre oameni vizitează un salon în fiecare lună în vederea recondiționării unghiilor, părului sau pentru tratamente din cosmetică.

Stailer este la îndemâna oricui

Daca prima dată viza saloanele din Cluj, această platformă și-a răspândit serviciile și în orașe precum Timișoara, Oradea și Iași, datorită utilitații ei. Nu rare sunt momentele în care stilistul sau manichiuristul obișnuit nu are loc în agendă pentru zilele în care ai neapărată nevoie de o „intervenție” și alte opțiuni sunt dificil de căutat.

Cu ajutorul lui Stailer se pot vizualiza toate disponibilitățile la toate saloanele din oraș, într-un timp util, printr-o simplă căutare a ceea ce este necesar. Deseori se întâmpla ca unghiile cu gel să se rupă și aspectul este neplăcut și manichiurista nu răspunde, iar programarea următoare este peste câteva săptămâni. Manichiura nu poate fi amânată, astfel sunt necesare recomandări de la prieteni sau search-uri pe Google, pentru a găsi o soluție și o opțiune. Stailer are toate saloanele într-un singur loc, cu posibilitatea de a face programarea on-line.

Utilizarea platformei este gratuită și economisește timp prețios, având posibilitatea de a stabili o ședință în orice pauză de la muncă sau în drum spre casă. Reminder-ul este util pentru a nu rata programările și poate fi setat oricând se consideră necesar.

Părul are nevoie de niște mâini profesioniste

Majoritatea oamenilor au trecut printr-un dezastru atunci când au apelat la prieteni sau cunoștințe pentru o schimbare de look, cum ar fi schimbarea culorii părului și au regretat mai apoi. Deteriorarea părului necesită atenție deosebită mai apoi și repararea lui se face în timp, pe lângă faptul că aspectul nu este unul plăcut. Pentru a evita aceste momente neplăcute, este necesar de știut că vopsitul parului este o arta și trebuie realizat doar de o persoană specializată pentru a evita neplăcerile.

Persoanele care se pot ocupa de toate serviciile ce țin de păr se pot găsi pe Stailer, alături de costurile serviciilor pentru a evita anumitele „surprize”. Pe una dintre paginile platformei se poate afla specialistul perfect pentru oricine, pe care prin alte metode probabil nu ar fi găsit niciodată de cine trebuie. 

Economia de timp, metodele simplificate prin care poate fi utilizată și opțiunile variate sunt tot ce este nevoie în vederea unei programări rapide și speciale pentru nevoile oricui. Stailer aduce într-un singur loc o soluție pentru toate telefoanele sau zecile de tab-uri ce trebuiau deschise pentru a alege o variantă. Simplu, ușor și gratuit este tot ce lipsea din câmpul de beauty.

Pentru a beneficia de serviciile Stailer se poate accesa platforma sau pentru orice întrebări sau servicii pot fi contactați reprezentanții utilizând adresa de e-mail support@stailer.ro.