Prințesa Diana a Marii Britanii, 15 ani de la moarte jpeg

Prințesa Diana a Marii Britanii, 15 ani de la moarte

📁 Istorie recentă
Autor: Redacția

La 15 ani de la moartea sa, într-un accident rutier, Prințesa Diana va fi comemorată, azi, de sute de britanici și vizitatori chiar la Kensington Palace, reședința ei.

Întrucât la Palat nu se va organiza o comemorare oficială, cei care se ocupă de evenimentul de la Kensington Palace au inclus, în agendă, mai multe momente care să le amintească celor prezenți de îndrăgita prințesă:"vom avea, printre altele, chiar și o expoziție cu câteva dintre rochiile purtate de Diana”, spun ei.

O parte dintre cei care au iubit-o cel mai mult pe pințesă sunt așteptați la Cafe Diana, un restaurant mic din apropierea cartierului Bayswater, din Londra.

"La aniversarea de anul tercut, au venit mulți oameni special pentru a-și aminti de Diana. Au venit din Germania, , Franța, de peste tot din Europa și chiar și din America", a declarat managerul restaurantului, Fouad Fattah, pentru MS-NBC.

Cafeneaua este decorată, în totalitate, cu poze cu prințesa Diana. Când Diana a văzut numele cafenelei, a zâmbit și a atrătat-o prietenilor săi.

"E ceva unic!", crede patronul cafenelei, Abdul Doad. "Diana a făcut atâția oameni fericiți, cât încă era în viață, și încă îi determină pe mulți să zâmbească", mai spune el.