PREMIUM LUBRICANTS ROMANIA si Chevron lansează marca de lubrifianți pentru sarcină mare Texaco Delo în Europa (P) jpeg

PREMIUM LUBRICANTS ROMANIA si Chevron lansează marca de lubrifianți pentru sarcină mare Texaco Delo în Europa (P)

Autor: Redacția

Companiile PREMIUM LUBRICANTS si CHEVRON sunt incantate să anunțe lansarea Texaco Delo, marca industrială și comercială a companiei pentru toate piețele europene.  Ambasadorii CHEVRON LUBRICANTS care au fost prezenti la evenimentul de lansare :

• Brian Hayes, Chevron Channel Program Specialist

• Shawn Whitacre, Chevron Senior Staff Engineer

• Lisa Kelly, utilizatoare DELO din 2005 si vedeta History Network’s Ice Road Truckers

Chevron, care funcționează sub marca master Texaco în Europa, a făcut modificări pentru a alinia divizia europeană de lubrifianți pentru sarcină mare cu marca Delo globală utilizată în prezent în America de Nord și Centrală, Asia Pacific, Orientul Mijlociu și Africa.

DSC 6941 jpeg jpeg

Marca Texaco Delo nu se aplică doar uleiurilor de motor pentru sarcină mare, de pe piețele on și off-highway, ci și altor linii de produse, aducând uleiurile de motor, lichidele pentru grupuri motopropulsoare, lichidele pentru transmisii finale, unsorile și lichidele de răcire cu durată de viață prelungită sub o singură marcă, pentru prima dată.

Lansarea Texaco Delo în Europa va permite companiei să valorifice expertiza globală din activitatea permanentă cu producătorii originali de echipamente (OEM) de la nivel internațional, parteneri din cadrul rețelei de distribuție și consumatori finali pentru dezvoltarea produselor și serviciilor noi și existente. 

Brian Hayes jpeg jpeg

James Welchman, Manager de marketing EMEA la Chevron a spus: „Deoarece tot mai mulți producători originali de echipament și clienți internaționali necesită acces la produse de înaltă calitate la nivel mondial, este tot mai important ca Chevron să alinieze lubrifianții comerciali într-o marcă recunoscută la nivel global. Texaco Delo va facilita o astfel de aliniere, oferind clienților și partenerilor beneficiul unei game complete de produse oriunde în lume.

„Obiectivul nostru este să optimizăm performanța vehiculului clientului pentru a ajuta la minimizarea costurilor de funcționare, îmbunătățirea durabilității componentelor și a maximiza astfel fiabilitatea vehiculului. Mtoți producători originali de echipamente și clienți la nivel global ar dori să poată cumpăra același produs în toate regiunile și astfel, unde este necesar și posibil, vor fi introduse formule globale. Oferta Texaco Delo înseamnă că și clienții europeni beneficiază de puterea și fiabilitatea mărcii Texaco, precum și de integritatea și dovezile de performanță ale familiei de produse Delo.”   

Valentin Ionescu director general Premium Lubricants jpeg jpeg

Texaco Delo

Delo este o marcă cu un patrimoniu bogat și a fost primul ulei de motor multigrad de succes dezvoltat în lume, lansat în 1953. De atunci, Delo depune necontenit eforturi pentru excelență, devenind primul ulei de motor pentru sarcină grea, care respectă specificațiile intervalului prelungit de drenaj API CH-4, Cummins CES 20076 și Mack EO-M Plus, din 1998 și mai recent, prima marcă care lansează uleiul cu emisii reduse (API CJ-4) formulat pentru a proteja motoarele diesel care utilizează niveluri de sulf până la 5.000 ppm în combustibilul diesel.

Produsele Delo sunt proiectate pentru vehicule cu sarcină mare, care funcționează în toate industriile majore, inclusiv transport comercial, logistică, construcții, minerit, agricultură și producția de energie. Acestea sunt formulate special și testate riguros pentru a îndeplini solicitările intense în funcționare pentru cea mai bună fiabilitate și durabilitate posibilă. 

Pentru mai multe informații despre Texaco Delo și introducerea acesteia, accesați: www.texacodelo.com sau contactați: 

Premium Lubricants SA, Calea Floreasca nr 169 A, clădirea A, etaj 7, tel 0215996100, e-mail office@premium-lubricants.ro 

DESPRE PREMIUM LUBRICANTS 

In Romania, de aproape doua decenii, PREMIUM LUBRICANTS este primul si cel mai important distribuitor autorizat CHEVRON LUBRICANTS care are trei master brand-uri la nivel mondial: CHEVRON, TEXACO si CALTEX. Fiecare din acestea reprezinta cele mai bune si de incredere brand-uri: Delo®, Havoline®, Supreme si Techron® care sunt recunoscute pentru inovatia tehnologiei, performanta si fiabilitate. Aceste produse includ o multime integrata de ulei de motor, aditivi de combustibil, lichid de racire si lubrifiant

About Chevron 

Chevron Corporation is one of the world's leading integrated energy companies. Through its subsidiaries that conduct business worldwide, the company is involved in virtually every facet of the energy industry. Chevron explores for, produces and transports crude oil and natural gas; refines, markets and distributes transportation fuels and lubricants; manufactures and sells petrochemicals and additives; generates power; and develops and deploys technologies that enhance business value in every aspect of the company's operations. Chevron is based in San Ramon, Calif. More information about Chevron is available at www.chevron.com.

Biografia Lisa Kelly

Lisa Kelly jpeg jpeg

Lisa Kelly este un șofer de camion american, protagonistă în 9 sezoane din serialul de televiziune bazat pe realitate Ice Road Truckers și două sezoane din serialul derivat, IRT: Deadliest Roads.

Lisa conduce camioane de 12 ani, cea mai mare parte a timpului în Alaska și Canada și camionul ei preferat este un Kenworth W900. 

Atunci când nu conduce camioane, Lisa iubește motocrosul și să meargă pe motociclete enduro și motociclete de stradă. Aceasta are trei motociclete enduro și o motocicletă sport bifuncțională. De asemenea, Lisa iubește echitația, salvarea și antrenarea cailor, având în prezent șapte cai, dintre care trei sunt salvați. Pe lângă cai, Lisa își împarte, de asemenea, viața cu un porcușor numit Bykir, un câine Boxer metis și trei pisici din razele sfinx, Ragdoll și siameză. Siameza este o pisică salvată, găsită în timpul filmărilor la Ice Road Truckers în Canada.  

  Lisa așteaptă cu nerăbdare să viziteze țări noi anul acesta și, de asemenea, speră să participe la curse de camioane și la o cursă de anduranță, eventual pe Haul Road, unde au fost filmate sezoanele 3-6 din Ice Road Truckers.