Jackie Kennedy, dezvăluiri incendiare despre moartea lui JFK jpeg

Jackie Kennedy, dezvăluiri incendiare despre moartea lui JFK

📁 Războiul Rece
Autor: Cristina Iana

Jackie Kennedy spune că soţul său, John F. Kennedy, ar fi fost ucis la ordinul lui Lyndon Johnson. Dezvăluirea va fi difuzată de canalul ABC, care va publica două ore de înregistrări în care fosta prima doamnă a Americii vorbeşte despre aventurile fostului preşedinte american, dar şi despre propriile infidelităţi.

Postul de televiziune ABC va difuza, în această toamnă, o serie de înregistrări în care Jackie Kennedy vorbeşte despre asasinarea lui JFK. Înregistrările s-au aflat până acum la biblioteca Kennedy din Boston, unde au fost înregistrate la puţin timp după asasinarea preşedintelui american, pe 22 noiembrie 1963.

Jackie a lăsat instrucţiuni ca acestea să fie făcute publice la 50 de ani de la moartea sa, de teama represaliilor asupra familiei sale, potrivit cotidianului britnic Daily Mail. Fiica cuplului Kennedy, Caroline, a decis să publice înregistrările la 17 ani de la moartea mamei sale, în schimbul nedifuzării unui serial despre familia sa, în care Katie Holmes joacă rolul lui Jackie Kennedy.

Dezvăluirile vor fi incendiare, notează ABC.

Jackie Kennedy era convinsă că asasinarea soţului său a fost pusă la cale de către vicepreşedintele Lyndon Johnson în complicitate cu mai mulţi oameni de faceri texani. Johnson, care a devenit preşedinte după moartea lui Kennedy, ar fi avut o înţelegere cu Lee Harvey Oswald, care nu a fost, aşa cum s-a spus, un ucigaş solitar.

Soţia preşedintelui Kennedy vorbeşte şi despre aventurile care au dus la dezbinarea cuplului. John F. Kennedy o înşela în mod constant pe Jackie, chiar şi cu o stagiară de 19 ani de la Casa Albă, ai cărei bascheţi i-ar fi găsit în dormitorul prezidenţial.

Pentru a se răzbune, Jackie ar fi avut şi ea aventuri, cu actorul William Holden sau cu fondatorul Fiat, Giani Agneli.