Îngrijește părul așa cum are el nevoie   tratament anticădere păr găsești la Wawa Cosmetics  jpeg

Îngrijește părul așa cum are el nevoie - tratament anticădere păr găsești la Wawa Cosmetics

Autor: advertorial

Îngrijirea părului este de multă vreme o provocare. Există atât de multe produse în comerț, atât de multe măști și șampoane și totuși pare imposibil de găsit acele produse care să aibă și efectul mult scontat. Toate femeile visează la păr bogat, cu volum, sănătos, des și ușor de coafat. Iar pentru asta ar fi necesar să nu cadă părul în exces, nu-i așa? Pentru astfel de dorințe există gama de cosmetice de la Wawa Fresh Cosmetics. 

Când părul tău se rărește văzând cu ochii

Ceea ce unele femei nu înțeleg este că părul are nevoie de îngrijire complexă. Un produs ales, un sampon anticadere trebuie să fie eficient nu doar pentru părul tău, ci și pentru scalp. Adică repari ceva, cu un altfel de preț. Produsele prea agresive, care îți promit că te scapă de părul gras, îți vor irita sau usca prea tare scalpul. Și așa apare mătreața. Apoi cauți un șampon anti-matreață și acesta nu îți curăță prea bine părul sau îl face tern. 

Se pare că și părul tău trece prin diferite faze și îngrijirea eficientă a acestuia trebuie să țină cont de asta numaidecât. Dacă părul tău pare că se rărește tot mai mult, cade prea mult, mai mult ca oricând, este timpul să te reorientezi spre dietă, alimentație cât mai echilibrată, să ții cont de deficiențele de vitamine - dacă este cazul - și să cauți produsele profesionale de îngrijire pentru par. Un tratament anti cadere par, eficient, îl găsești la Wawa Cosmetics. 

Eficiența produselor Wawa se bazează pe extractele vegetale și naturale 

Pentru căderea părului, precum și pentru situații corelate cu acest efect, adică scalp sensibil sau nevoie de a regenera părul, Wawa Cosmetics a creat un mix inedit. Are la bază - așa cum se întâmplă cu toate produsele sub acest brand - 100% active vegetale. 

De la acest brand regăsim un tratament, fiole cu un produs ușor de aplicat. Tratamentul trebuie aplicat 4 săptămâni pentru a-și dovedi eficiența. Rolul său va fi de a reduce inflamația și astfel de a stimula părul să crească. Poate să crească densitatea firelor de păr până la 79%. Conform producătorului rezultatul va fi unul vizibil, studiile clinice arată clar eficiența tratamentului, foliculii sunt revitalizați. Astfel, este stopată căderea părului de la rădăcină. 

Părul bogat, un etalon al feminității și un simbol al virilității 

În cazul femeilor părul bogat a fost mereu o armă a seducției. Pare să fie și acum în reperele generale ale feminității. Nu știm de ce concret, însă suntem mai atrași vizual de acele femei care etalează o podoabă capilară bogată. În cazul bărbaților despre părul bogat, des și bine îngrijit se credea că există o relevanță privind virilitatea. Acum poate că acest aspect este uitat, însă rămâne o chestiune de actualitate și în cazul bărbaților, dorința și nevoia lor de a-și îngriji podoaba capilară. 

Wawa Cosmetics a creat produsul tratament anticădere pentru ambele categorii. Este unisex și promite eficiență dacă este aplicat corespunzător.

Detalii în pagina oficială. 

Contact:

office@wawacosmetics.ro