Iată câştigătorul invitaţiei la  Legendele care au facut istorie: de la misterele familiei Borgia la la eroii damnati ai modernitatii, concurs organizat de Historia si Fundaţia Calea Victoriei jpeg

Iată câştigătorul invitaţiei la Legendele care au facut istorie: de la misterele familiei Borgia la la eroii damnati ai modernitatii, concurs organizat de Historia si Fundaţia Calea Victoriei

Autor: Redacția

Fericitul câştigător al concursului nostru este

Radu TULAI

Dă un share pe facebook la această stiresi răspunde corect la întrebarea: Câţi papi provin din familia Borgia? şi eşti înscris automat în extragerea finală. 

 Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs@adevarulholding.ro  împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, doi la număr, vor fi publicaţi în data de10 Septembrie. Pe 11 Septembrie anunţăm câştigătorul şi următorul concursul.

Premiul constă într-o invitaţie gratuită la cursul Legendele care au facut istorie:de la misterele familiei Borgia la la eroii damnati ai modernitatii(începând din data de 18 Septembrie) oferit de Fundaţia Calea Victoriei.

Descriere curs şi premiu

Invitaţie începând cu data de 18 septembrie, la atelierul condus de istoricul Monica Neatudespre Legendele care au facut istorie:de la misterele familiei Borgia la la eroii damnati ai modernitatii. Sunteţi astfel invitaţi intr-o calatorie inedita in istoria civilizatiei europeane, in care ne vor fi calauze figuri mitice, a caror legenda s-a nascut fie in timpul vietii lor, fie la cateva generatii distanta.

Cu ajutorul imaginilor si a unor scrieri din epoca, vom incerca sa deslusim adevarul din spatele povestilor si, mai ales, sa aflam ce a determinat aparitia acestora. Vom povesti despre scandaloasa familie Borgia, Shakespeare, Casanova si marchizul de Sade, Lordul Byron si Boema pariziana.

Cursul se va ţine într-o frumoasă casă cu gradină de pe Popa Soare 40, în zona Pache Protopopescu, pe una din străzile preferate ale lui Mircea Eliade, unde timpul nu se grabește și minunile nu întârzie să apară.

Pentru mai multe detalii și informații puteți vizita site-ul fundației:

http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/, puteți scrie la contact@victoriei.rosau puteți suna la mobil:0723 167 892 și telefon fix:021-321.30.22.