Historia și Editura Meteor Press şi a desemnat câştigătorii concursului   O ZI DIN ISTORIE jpeg

Historia și Editura Meteor Press şi-a desemnat câştigătorii concursului - O ZI DIN ISTORIE

Autor: Redacția

Câştigători:

Cristina PopVereș MonicaStănescu CătălinPănescu AdrianaLoredana Jajae

Câștigă cu Historia șiEditura Meteor Presso carte deosebită:HitlerdeIan Kershawîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Ce grad militar a avut Hitler în armata germană în Primul Război Mondial?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Hitler.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 4 Iulie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

“Hitler”-Ian Kershaw“Se mai poate oare spune ceva nou despre Adolf Hitler? Numai un istoric de talia lui Ian Kershaw îşi poate asuma sarcina de a rãspunde unei asemenea provocãri. Dovadã stã monumentala biografie a lui Hitler, omul care a schimbat istoria secolului al XX-lea. Da, omul, pentru cã autorul încearcã sã ne convingã cã cel pe care unii îl privesc doar ca pe o personificare a rãului a fost un om – bizar, enigmatic – care a profitat de condiţiile politice ºi economice pentru a deveni liderul providenþial, indispensabil, al Germaniei antebelice. Mitul i-a servit ca instrument al acţiunilor sale politice.

Biografia lui Hitler, consideratã de unii mult prea obiectivã, dar indiscutabil o operã singularã în peisajul multicolor al cãrţilor dedicate Führerului şi Germaniei naziste, reuneste în actuala ediţie cele douã volume apãrute cu titlurile Hitler:1889-1936-Hubris şi Hitler:1936-1945 – Nemesis.”