„Gustul Vietii După Gratii” se întoarce cu un nou sezon pe Crime + Investigation™ jpeg

„Gustul Vietii După Gratii” se întoarce cu un nou sezon pe Crime + Investigation™

📁 Recomandări de film
Autor: Redacția

Bucureşti, 15 ianuarie 2015:Crime+Investigation™ (CI) va difuza în această seară premiera celui de-al saselea sezon din „Gustul vietii după gratii”. Noile episoade vor fi transmise în fiecare joi, la 23:00.

Produs de către Arnold Shapiro, serialul prezintă noi metode concepute pentru a opri adolescenții de astăzi să devină delicvenții de mâine. Din foarte multe perspective, programele secolului 21 sunt foarte diferite de cele din trecut, deoarece tinerii din prezent au nevoie de o abordare diferită – un mix între confruntare, informare si comunicare, pentru ca metodele utilizate să aibă efect. Fiecare episod de câte o oră se concentrează asupra unui program de reabilitare din SUA, urmărind un grup de adolescenți cu probleme ce participă la această acțiune. Serialul prezintă activitățțile lor de zi cu zi din închisoare si progresele înregistrate ulterior prin monitorizarea lor timp de două luni, pentru a urmări impactul programului.

Acest proiect destinat tinerilor infractori aduce băieți si fete de etnii diferite, care provin din medii variate, cu vârste cuprinse între 11 si 18 ani, într-o sesiune intensivă de o zi în spatele gratiilor, pentru a le prezenta realitatea din închisoare. Tinerii din serial vor interacţiona îndeaproape cu deţinuţi ale căror alegeri în viaţă au condus la încarcerarea lor şi care îi avertizează încotro se îndreaptă dacă nu îşi schimbă comportamentul.

„Gustul vietii după gratii” este un serial despre transformarea vieților unor tineri prin interventie, confruntare, informare si noi sanse oferite.

Crime+Investigation™ deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.