FreshCare+ O nouă dimensiune a prospeţimii (P) jpeg

FreshCare+ O nouă dimensiune a prospeţimii (P)

Autor: Redacția

Păstrează prospeţimea rufelor dvs. după încheierea ciclului de spălare cu până la 6 ore. Acţiunea delicată a aburilor și rotirile îngrijesc rufele dvs. în interiorul mașinii de spălat* * Tratamentul FreshCare+ inhibă proliferarea principalelor surse de miros neplăcut (în interiorul mașinii de spălat) timp de până la 6 ore de la încheierea procesului de spălare. Nu este compatibil cu programele concepute pentru articole delicate și pilote.

FreshCare+ O nouă dimensiune a prospeţimii, chiar si pentru hainele uitate in masina de spalat.

DG201611062 jpg jpeg

 Noul sistem FreshCare+ păstrează prospeţimea rufelor la încheierea ciclului de spălare. FreshCare+ inhibă proliferarea principalelor surse de miros chiar și atunci când rufele sunt lăsate în interiorul tamburului timp de mai multe ore. Când nu aveţi timp să scoateţi rufele din mașină sau sunteţi afară, acest sistem reprezintă soluţia ideală pentru a păstra prospeţimea rufelor în interiorul mașinii timp de până la șase ore de la încheierea ciclului. Ciclul FreshCare+ masează ușor rufele cu câteva oscilaţii bidirecţionale lente, alternate cu jeturi de abur provenind de jos la intervale regulate.

dams link prev path LO201707016 jpg jpeg
dams link prev path LO201611186 jpg jpeg
dams link prev path LO201611095 jpg jpeg

Acest lucru face posibilă circulaţia aerului în interiorul mașinii pentru a preveni mirosurile neplăcute și pentru a menţine umiditatea corectă pe rufe. FreshCare+ poate fi selectat* la setarea parametrilor de spălare sau pe parcursul ciclului de spălare și oprit în orice moment. * Nu este compatibil cu programele concepute pentru articole delicate și pilote. Noul FreshCare+ oferă o interfaţă intuitivă și ușor de utilizat, care simplifică interacţiunea utilizatorului și oferă o experienţă plăcută de spălare tuturor. Ușa largă și hubloul echipat cu mâner ergonomic integrat facilitează utilizarea zilnică. Cu ajutorul FreshCare+ , noua gamă de maşini de spălat rufe de la Whirlpool, poţi să petreci mai mult timp cu familia şi prietenii, făcând lucrurile care îţi plac cu adevărat. După terminarea ciclului de spălare, dacă ai selectat opţiunea FreshCare+ , rufele beneficiază de un tratament delicat de masaj cu abur şi de mişcările specifice ale tamburului şi îşi păstrează mirosul fresh şi catifelarea până la 6 ore, putând fi totodată călcate mai uşor.

DG201611067 jpg jpeg

Certificare Allergy UK este dovedit ca FreshCare+ ajută la prevenirea şi reducerea cu 99,9% a numărului de acarieni, bacterii şi microbi în timpul procesului de spălare. Nu provoaca alergii. Datorită tehnologiei Al 6-lea Simţ, maşina de spălat detectează automat tipul şi dimensiunea încărcaturii şi alege cel mai bun ciclu de spălare, garantând rezultate optime şi consum redus de timp, energie şi apă. Datorită senzorilor avansaţi care măsoară şi monitorizează nivelul de apă şi turaţia motorului, o serie de algoritmi detectează şi definesc pentru fiecare fază a spălarii, de la început până la clătire, cei mai buni parametrii în concordanţă cu tipul încărcăturii şi dimensiunea acesteia.

Colour 15° este un program de spălare care foloseşte o temperatură scăzută datorită tehnologiei Energetic Wash. Păstrează strălucirea culorilor pentru mai mult timp şi curată perfect la 15°C, la fel ca la 40°C.

DG201611069 jpg jpeg

Energy Saving. Performanţă maximă şi consum minim de energie, până la A+++ -30%.

Soft Move asigură mişcări personalizate ale tamburului pentru o îngrijire adaptată oricărui tip de rufe. Tamburul efectuează un set exclusiv de 7 mişcări specifice, adaptând frecvenţa şi durata fiecărui tip de material şi faza de spălare. Aceste mişcări reprezintă o combinaţie inteligentă între următorii parametri: Acceleraţii, Viteză, Pauză, Rotaţii.

SenseInverter este un motor avansat care asigură fiabilitate datorită tehnologiei fără perii şi controlului invertor. Durabilitate şi consum redus de energie. Motorul Sense Inverter este garantat 10 ani.

DG201611068 jpg jpeg

Clean+ adaptează puterea de curăţare în funcţie de nevoile tale. Maşina de spălat adaptează acţiunea mecanică, în funcţie de opţiunea selectată, fără a schimba temperatura. Intensiv: pentru rufe foarte murdare, performanţă la spălare A-10% Spălare zilnică: pentru programele de spălare zilnică, la 100' .Rapid: pentru spălarea rufelor puţin murdare, în 60‘. Opţiunea Clean+ este disponibilă pentru programele Albe şi Sintetice la 40°C.