Cum să slăbești cu extractul din boabe de cafea verde jpeg

Cum să slăbești cu extractul din boabe de cafea verde

Autor: Redacția

Cafeaua a fost întotdeauna un subiect de dezbatere în ceea ce privește impactul pe care îl are asupra sănătății. În schimb, despre extractul din boabe de cafea verde se spune că are numeroase tipuri de beneficii incredibile pentru sănătate. Nu mai vorbim de capacitățile sale de a ajuta la pierderea în greutate!

În ziua de astăzi, din ce în ce mai mulți oameni aleg soluții naturale de pierdere în greutate. Din fericire, există numeroase astfel de opțiuni.

Dacă ești în căutarea unui mod natural de a slăbi, extractul din boabe de cafea verde ar putea fi răspunsul.

Ce este extractul din boabe de cafea verde?

Extractul din boabe de cafea verde provine din boabele de cafea neprăjite, care conțin acid clorogenic, un compus cunoscut pentru efectul pozitiv pe care îl are în lupta cu kilogramele în plus.

Acest compus a apărut în domeniul pierderii în greutate în 2012 (după ce a fost menționat în cunoscuta emisiune Dr. Oz) și, ca și în cazul cafelei obișnuite, a provocat controverse din cauza opiniilor contradictorii și a cercetării insuficiente.

Extractul din boabe verde de cafea are, de asemenea, multe alte potențiale beneficii pentru sănătate, în afară de pierderea în greutate.

Alte beneficii ale extractului din boabe de cafea verde:

• scade tensiunea arterială

• acționează ca un antioxidant

• îmbunătățește metabolismul glicemiei și lipidelor

• acționează ca antiinflamator

Așadar, de ce să folosești boabele de cafea verde pentru pierderea în greutate dacă toate boabele de cafea au acid clorogenic? Din păcate, prăjirea boabelor de cafea reduce conținutul de acid clorogenic, motiv pentru care consumul de cafea pur și simplu nu mai are aceleași efecte de scădere în greutate.

Extractul din boabe de cafea verde este vândut sub diferite mărci și este inclus în mai multe produse de slăbit.

Funcționează?

Acum, pentru a răspunde la întrebarea care se află pe buzele tuturor: funcționează?

Un studiu din 2014 realizat pe șoareci a concluzionat că extractul din boabe de cafea verde decafeinată are potențialul de a reduce semnificativ acumularea viscerală a grăsimii și de a îmbunătăți rezistența la insulină.

Un alt studiu derulat pe oameni a confirmat că extractul din boabe de cafea verde poate fi eficient în promovarea pierderii în greutate la persoanele supraponderale și în mod natural!

Cum funcționeazã?

Se consideră că acidul clorogenic din extractul de boabe de cafea verde afectează modul în care organismul gestionează zahărul din sânge și din metabolism, permițându-ți astfel să scapi mai ușor de kilogramele în plus. Despre cafeaua boabe s-au spus multe, insa extractul de care vorbim functioneaza diferit de cafeaua clasica.

Cercetările au indicat că persoanele care au folosit anumite mărci de extract din boabe de cafea verde timp de 8-12 săptămâni au pierdut în medie cu 2-4 kilograme mai mult decât cei care iau placebo sau beau cafea obișnuită.

Cum să utilizezi eficient extract din boabe de cafea verde pentru pierderea în greutate

Când iei suplimente de cafea boabe îți recomandăm să o faci de 5 ori pe zi timp de 8-12 săptămâni pentru rezultate maxime. De asemenea, este recomandat să îți restricționezi dieta și să mărești durata și intensitatea exercițiilor fizice.