Cum arată acum actorii din Love Story, la 45 de ani de la lansarea filmului png

Cum arată acum actorii din Love Story, la 45 de ani de la lansarea filmului

📁 Istoria Filmului
Autor: Stefan Rotaru

Unul dintre cele mai romantice filme ale tuturor timpului a fost lansat în Statele Unite ale Americii în urmă cu 45 de ani. Vorbim de "Love Story", o ecranizare ce avea să fie nominalizată la 7 premii Oscar, căştigând printre altele premiul Academiei Americane de Film pentru cea mai bună coloană sonoră. Premiera filmului în America a avut loc într-o zi de 16 decembrie.

La aproape 5 decenii distanţă de acel moment, actorii principali s-au reîntâlnit pentru un scurt turneu peste ocean. Cum arată acum actorii din Love Story, veţi putea vedea ceva mai jos.

love story main jpg jpeg

În momentul în care se lansa, Love Story făcea să curgă milioane de lacrimi pe obrajii privitorilor. Emoţionanta poveste de dragoste dintre Oliver Barrett al-IV-lea (Ryan O’Neal, 74 de ani în prezent), student la Harvard şi avocat în devenire şi Jennifer Cavelleri (Ali MacGraw, 76 de ani în prezent) a fost timp de foarte mulţi ani un etalon al romantismului.

love story 4 jpg jpeg

Tânărul provenit dintr-o familie cu stare renunţă la moştenirea sa pentru a putea fi alături de femeia pe care o iubeşte. Cei doi se căsătoresc, anii trec, sunt fericiţi, doar că boala o răpeşte pe Jennifer de lângă Oliver mult prea devreme.

În plan secund avem relaţia tată-fiu, una clasică de opoziţie ce se dezvoltă, iar spre final redevine una de colaborare, după ce Oliver disperat de faptul că nu mai poate achita facturile medicale, decide să apeleze la tatăl său şi îi povesteşte acestuia situaţia soţiei sale.

Cum arată acum actorii din Love Story: "Love Letters", spectacol superb

image

Cei doi actori principali au reuşit prin intermediul acestui film să-şi propulseze carierele pe cele mai înalte culmi hollywoodiene, iar faptul că la 45 de ani distanţă este solicitat un turneu din partea celor doi, face ca acestă peliculă să fie una dintre cele mai de succes producţii din istoria modernă a filmului. Mulţi fani s-au întrebat cum arată acum actorii din Love Story, iar Ali şi Ryan s-au reunit în cadrul spectacolului "Love Letters" de la Broward Center, Florida.