Cum arată acum actorii din Love Story, la 45 de ani de la lansarea filmului

Autor 10159 vizualizări


Unul dintre cele mai romantice filme ale tuturor timpului a fost lansat în Statele Unite ale Americii în urmă cu 45 de ani. Vorbim de "Love Story", o ecranizare ce avea să fie nominalizată la 7 premii Oscar, căştigând printre altele premiul Academiei Americane de Film pentru cea mai bună coloană sonoră. Premiera filmului în America a avut loc într-o zi de 16 decembrie.

La aproape 5 decenii distanţă de acel moment, actorii principali s-au reîntâlnit pentru un scurt turneu peste ocean. Cum arată acum actorii din Love Story, veţi putea vedea ceva mai jos.

În momentul în care se lansa, Love Story făcea să curgă milioane de lacrimi pe obrajii privitorilor. Emoţionanta poveste de dragoste dintre Oliver Barrett al-IV-lea (Ryan O’Neal, 74 de ani în prezent), student la Harvard şi avocat în devenire şi Jennifer Cavelleri (Ali MacGraw, 76 de ani în prezent) a fost timp de foarte mulţi ani un etalon al romantismului.

Tânărul provenit dintr-o familie cu stare renunţă la moştenirea sa pentru a putea fi alături de femeia pe care o iubeşte. Cei doi se căsătoresc, anii trec, sunt fericiţi, doar că boala o răpeşte pe Jennifer de lângă Oliver mult prea devreme.

În plan secund avem relaţia tată-fiu, una clasică de opoziţie ce se dezvoltă, iar spre final redevine una de colaborare, după ce Oliver disperat de faptul că nu mai poate achita facturile medicale, decide să apeleze la tatăl său şi îi povesteşte acestuia situaţia soţiei sale.

Continuarea articolului aici