Concurs   O ZI DIN ISTORIE! jpeg

Concurs - O ZI DIN ISTORIE!

Autor: Redacția

UPDATE:CÂŞTIGĂTORI sunt:

Doru RaduMUNTEANU SILVIU-MARIANMacota GeorgianaMarin FlorinAndrei-Claudiu Roibu

Câștigă cu Historia și Editura RAOo carte de eveniment:Toţi oamenii preşedintelui, în cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Când s-a născut Richard M Nixon, al 37 preşedinte al SUA?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Toţi oamenii preşedintelui.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.roîmpreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon).Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 16 Ianuarie.

Adevărul poate fi mult mai şocant decât ficţiunea, asta reuşeşte să demonstreze acest thriller politic. O ocazie de care poţi profita doar o dată în viaţă. Un scandal uriaş care a ţinut cu sufletul la gură o lume întreagă. O relatare despre "cel mai tare subiect" al secolului XX. Aceasta este prima carte despre scandalul Watergate care l-a obligat pe preşedintele Nixon să demisioneze;a fost publicată în SUA în 1974. Sabotaj, manevre politice, corupţie. Deşi vremurile se schimbă, politica e tot politică, şi multe din jocurile ei sunt perfect valabile şi azi. Bob Woodward, Carl Bernstein sunt cei care au deschis o nouă eră în mass-media, reporteri Washington Post. Bob Woodward este autorul a 10 bestselleruri, cel mai celebru fiind Toţi oamenii preşedintelui.

7 6 5 4 3 2 1 LOGO RAO jpg jpeg