Autor 970 vizualizări


Câştigatorii:

Mihai Bogdan 
Șerban Cristian-Tudor
Dragos Raduta
Dariana Brat
Minel Herscu

 

Câștigă cu Historia și Editura RAOo carte de eveniment:AL TREILEA REICH, a lui Richard J Evans în cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani se împlinesc anul acesta pe 20 Aprilie de la naşterea dictatorului german Adolf Hitler?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii AL TREILEA REICH, a lui Richard J Evan.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail [email protected]împreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon).
Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 25 Aprilie.

ATENTIE!Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.
 
SinopsisAL TREILEA REICH
 
Cartea reprezintă o analiză extrem de documentată şi amănunţită a principalelor elemente care au stat la baza formării partidului nazist. Unul dintre numeroasele merite ale acestei lucrări excepţionale, poate cel mai important, este faptul că insistă pe violenţa de masă, oferind o panoramă a societăţii germane înainte, în timpul şi după preluarea puterii de către Hitler. Citind-o, aproape că simţi mirosul sângelui provenit de la nenumăratele ultraje fizice ordonate şi săvârşite de germani. Al III-lea Reich este o sinteză strălucită-de mare interes atât pentru publicul larg, cât şi pentru specialişti-a istoriei germane, reuşind să enumere şi să elucideze curentele sociale, politice şi culturale care au făcut posibilă apariţia nazismului şi încercând să înţeleagă şi să explice originile regimului nazist.