Concurs Historia şi Editura RAO   O ZI DIN ISTORIE! Câştigătorii jpeg

Concurs Historia şi Editura RAO - O ZI DIN ISTORIE! Câştigătorii

📁 Carte
Autor: Redacția

Câștigă cu Historia și Editura RAO(www.raobooks.com/) această carte remarcabilă distinsă cu numeroase premii internationale în cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani s-au împlinit anul acesta pe 2 februarie de la încheierea celei mai sângeroase bătălii din istorie, cea de la Stalingrad?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii STALINGRAD, a lui Antony Beever.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.roîmpreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon).Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 14 Februarie.

ATENTIE!Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Batalia de la Stalingrad a fost cea mai mare si mai sângeroasa batalie din istoria omenirii.La Stalingrad au murit peste 3 milioane de soldati si civili.Aceastã abordare clasicã a evenimentelor cunoscute drept ”punctul de cotiturã“ al celui de-al Doilea Rãzboi Mondial a devenit un bestseller international.”Stalingradul lui Antony Beevor este o remarcabilã repovestire a unei saga. Beevor îmbinã felul în care soldatul întelege realitãtile razboiului cu tehnicile narative ale romancierului...Este o carte care permite cititorului sã priveascã de aproape o bãtãlie.“Orlando Figes, Sunday Telegraph”M-am simtit ca si cum as fi citit un roman istoric clasic de proportiile epopeii Rãzboi si pace.“Vitali Vitaliev, Guardian”O superbã tapiserie de iarnã... se citeste la fel de usor ca un roman si nu ca o excelentã carte de istorie, ceea ce de fapt este.“Dirk Bogarde, Daily Telegraph, Books of the yearStalingrada fost distinsa cu Premiul Samuel Johnson pentru Istorie, Premiul Wolfson pentru Istorie si Premiul Hawthornden pentru Literatura

7 6 5 4 3 2 1 LOGO RAO jpg jpeg