Câştigătorii concursului! Historia şi Editura Corint vă oferă «Viaţa amoroasă a regilor Angliei» jpeg

CONCURS: Historia şi Editura Corint vă oferă «Viaţa amoroasă a regilor Angliei»

📁 Carte
Autor: Redacția

Pentru că suntem în luna dragostei, Historia şi Editura Corint vă oferă o carte captivantă despre secretele bine ascunse ale vieții intime a capetelor încoronate din Anglia: „Viaţa amoroasă a regilor Angliei” de Nigel Cawthrone.

Răspunde corect la întrebarea: «Soţia cărui rege englez a fost Anne Boleyn”», apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii «Viaţa amoroasă a regilor Angliei». Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact ( conform regulamentului “Odata cu raspunsul la intrebarea concursului, participantii sunt obligati sa trimita si datele de identificare: nume si prenume, domiciliu, numar de telefon, e-mail.”). Câştigătorii, zece la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 8 martie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter în momentul tragerii la sorţi este obligatorie! Dacă nu sunteţi abonaţi la newsletter în momentul tragerii la sorţi, premiul se invalidează şi este extras un alt câştigător. Cei care sunt abonaţi mai vechi la newsletter participă automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie să îl mai facă este să trimită răspunsul pe email la întrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului!



jahsakhs jpg jpeg

Oamenii au fost dintotdeauna captivați de viața amoroasă a celor care îi conduc – împărați, regi sau dictatori. De-a lungul secolelor, căsătoriile, adulterele și divorțurile acestora au avut imense implicații politice. Infidelitățile au zămislit cabale și conspirații. Divorțurile regale au stârnit revolte serioase, iar amantele capetelor încoronate au fost adesea sprijinite de partidele politice sau de puterile străine, care căutau să-și extindă influența până în așternuturile palatelor.

Cartea cuprinde pagini fascinante despre secretele bine ascunse ale vieții intime a capetelor încoronate din Anglia. Veți citi despre:
• Henric al VIII-lea
• fiicele sale Maria Tudor și Elisabeta I
• Carol I și Carol al II-lea
• suveranii din secolul al XVIII-lea • regina Victoria
• cea mai frumoasă poveste de dragoste din toate timpurile, dintre Wallis Simpson și prințul Eduard
• familia regală britanică din zilele noastre.