CONCURS: Historia şi Editura Corint vă oferă cartea «Război» de Sebastian Junger jpeg

CONCURS: Historia şi Editura Corint vă oferă cartea «Război» de Sebastian Junger

📁 Carte
Autor: Redacția

Historia şi Editura Corint vă oferă cartea celebrului jurnalist de război Sebastian Junger, "Război". Pe parcursul a cincisprezece luni, Sebastian Junger a urmat un singur pluton staţionat într-un avanpost afgan foarte îndepărtat. Obiectivul său: să transmită prin ce trec soldaţii — şi cum se simte cu adevărat un război. În această carte, el descrie lucruri pe care puţini civili le-au cunoscut vreodată: aşteptarea paralizantă de dinainte de bătălie, riscurile pe care şi le asumă automat soldaţii în luptă pentru a-şi proteja camarazii, confuzia alimentată cu adrenalină din timpul ambuscadelor. Pe tot parcursul cărţii, Junger apelează la biologie, psihologie şi istorie militară pentru a explica deciziile pe care ei le iau, plasând tot calvarul lor într-un context real. Rezultatul este descrierea emoţionantă, observaţia acută a ceea ce bărbaţii tineri trăiesc de milenii – şi a ceea ce rămâne, până în zilele noastre, testul suprem de caracter.

carte jpg jpeg

Răspunde corect la întrebarea: "În ce ţară are loc acţiunea volumului?" apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii «Război». Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro împreună cu datele tale de contact ( conform regulamentului “Odata cu raspunsul la intrebarea concursului, participantii sunt obligati sa trimita si datele de identificare: nume si prenume, domiciliu, numar de telefon, e-mail.”). Câştigătorii, zece la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 30  martie.

ATENTIE! Abonarea la newsletter în momentul tragerii la sorţi este obligatorie! Dacă nu sunteţi abonaţi la newsletter în momentul tragerii la sorţi, premiul se invalidează şi este extras un alt câştigător. Cei care sunt abonaţi mai vechi la newsletter participă automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie să îl mai facă este să trimită răspunsul pe email la întrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului!