Cine cu cine s a iubit în Hollywoodul de altădată jpeg

Cine cu cine s-a iubit în Hollywoodul de altădată

Vechea gardă de la Hollywood a scos de la naftalină amorurile nebune şi amantlâcurile în care s-a implicat trup şi suflet în tinereţe. Iar dezvăluirile lor fac să roşească până şi noua şi teribila generaţie de actori.

Cea mai recentă biografie a actriţei, „Elizabeth Taylor:There is Nothing Like a Dame“, semnată de Danforth Prince şi Darwin Potter, scoate în prim plan relaţia specială pe care Liz a avut-o cu fostul preşedinte american Ronald Reagan. Conform descoperirilor celor doi autori, cel care avea să devină primul om în stat a invitat-o, în 1947, pe adolescenta cu ochi violeţi la reşedinţa lui din Hollywood Hills, iar vizita de curtoazie a prins, pe nesimţite, tentă erotică:„Reagan s-a purtat cu mine de parcă aş fi fost o femeie matură. Ne-am aşezat pe canapea şi eram sigură că şi-ar fi dorit să preia frâiele, dar părea prea ruşinos ca să facă primul pas. Şi-atunci am jucat eu rolul «vânătorului». După un preludiu înfocat pe canapea, am ajuns repejor în dormitor“, i-ar fi mărturisit Taylor unui apropiat. Iar picanteriile de-abia acum ni se dezvăluie:frumoasa vedetă şi politicianul n-au păstrat numai pentru ei senzaţiile tari pe care le experimentau, ci le-au împărtăşit cu alţi doritori de plăceri carnele – printre care şi actorul Robert Stack –, iar escapadele lor sexuale erau, de obicei, găzduite de piscina fostului preşedinte.

Dintre numeroasele aventuri pasionale pe care Elizabeth le-a avut (printre care şi cele cu Tony Curtis, Paul Newman şi Frank Sinatra), numai povestea de dragoste cu Richard Burton a avut un impact deosebit asupra legendei cinematografiei americane. „E o iubită extraordinară, e sălbatică, dar şi timidă, spirituală şi greu de păcălit. E frumoasă dincolo de orice vis pornografic, poate fi arogantă şi îndărătnică, dar şi iertătoare şi iubitoare. O voi iubi pentru totdeauna!“, a scris Burton într-un jurnal intim.

Warren Beatty

Se spune că e mai uşor să numeri stelele de pe cer decât iubitele starului din „Bonnie and Clyde“. Un singur om s-a aventurat să calculeze numărul total de femei care-au trecut prin dormitorul vedetei. E vorba despre Peter Biskind, autorul biografiei „Star:How Warren Beatty Seduced America“.

Click aici pentru continuarea articolului