Cele mai tari 10 scene de dragoste pătimașă din filmele artistice care au stârnit controverse! jpeg

Cele mai tari 10 scene de dragoste pătimașă din filmele artistice care au stârnit controverse!

Cele mai recente studii realizate pe tema orgasmului feminin arată că aproximativ 58% din femei au mimat orgasmul cel puţin o dată în viaţă. Cum nimeni nu poate bate o profesionistă când vine vorba de mimat, vă prezentăm un top al celor mai tari orgasme ale celor mai cunoscute actriţe, din filme.

Actriţe precum Meg Ryan în «When Harry met Sally», Kristen Bell în «Forgetting Sarah Marshall» sau Jennifer Aniston în «Bruce Almighty» au rămas în istoria neoficială a orgasmului imortalizat pe peliculă.

Katherine Heigl, The Ugly Truth

În film, actriţa poartă, în timpul unei întâlniri de afaceri, lenjerie intimă care vibrează. Telecomanda ajunge pe mâna unui copil care, fără să-şi dea seama, atinge toate butoanele până când actriţa ajunge la orgasm.

Elizabeth Berkley, Showgirl

În acest film Liz Berkley mimează un orgasm pe care cu siguranţă puţini oameni au ocazia să-l vadă în viaţă. Totul se petrece într-o piscină iar orgasmul lui Liz este atât puternic, încât întreg corpul îi tremură, iar mâinile şi picioarele lovesc apa frenetic.

Jennifer Aniston, Bruce Almighty

Aceasta este una dintre cele mai tari scene de acest gen. Jennifer se afla acasă la bărbatul căruia Dumnezeu i-a dat puterile sale. Acesta reuşeşte să-i  provoace lui Jennifer un orgasm de la depărtare, folosindu-şi doar vocea.

Nicole Kidman, Paperboy

Acesta este filmul în care Kidman a interpretat unul dintre cele mai murdare roluri ale sale. Scena orgasmului pare să dureze ore întregi şi se integrează perfect în decorul peliculei.

Meg Ryan, When Harry met Sally

Meg Ryan a rămas în istorie după această scenă, mulţi cinefili considerând că este vorba despre cel mai frumos orgasm de la Hollywood.

Jane Fonda, Barbarella

Această scenă este deopotrivă ciudată, dar şi fierbinte. În film, Fonda este condamnată la moarte, prin orgasm. Interpretarea ei a rămas cunoscută drept una dintre cele mai pure de acest gen. Personajul lui Fonda este introdus într-o maşinărie care produce orgasmul până la moarte, însă reuşeşte să surpavieţuiască.

Click aici pentru restul articolului