Cel mai bun ghid de nunți este acum disponibil pe piață ! jpeg

Cel mai bun ghid de nunți este acum disponibil pe piață !

Autor: (P)

 

Începând de astăzi, revista Nunta by Carmen Ioniță este disponibilă la toți distribuitorii autorizati de presă și în magazinele Inmedio.

Cine este Carmen Ioniță ?

Cu o experiență de peste 5 ani în organizarea evenimentelor de gală și sute de petreceri spectaculoase în portofoliu, Carmen Ioniță este un nume de referință în industria de wedding planning. Este apreciată pentru conceptele inovatoare și pasiunea pentru detalii, fiind una dintre cele mai consecvente și ambițioase prezente din piața de profil.

Ce este Revista Nunta by Carmen Ioniță ?

Revista de cultura nupțială și ghid complet pentru organizarea nuntilor fără cusur, NUNTA by Carmen Ioniță este o formula de succes ce combină jurnalismul solid cu experiența specialiștilor ce crosetează evenimente de poveste.

Publicația cu frecvență trimestrială și distribuire națională esteo adevarată „Școala pentru miri și mirese”, dedicată cuplurilor ce viseazăa la nunți perfecte-și perfect realizabile-căci „la catedră” sunt cei mai buni experți din toate domeniile conexe teritoriului matrimonial. 

Cum poti profita de conținutul ei?

Revista Nunta by Carmen Ioniță este disponibilă la toți distribuitorii autorizați de presă și în magazinele Inmedio. În plus, conținutul editiei print este completat de informatii disponibile online pewww.revistanunta.ro. Continului editiei online este 100% gratuit si este darul de nunta pe care Carmen Ionita il ofera mirilor sai.

Aboneaza-te acum la revista Nunta by Carmen Ionitasiviziteaza-ne pe Facebookpentru a ramane permanent la curent cu Cumpără acuminformatiile proaspete pe care ti le daruim !

Toate florile sus !