Câştigătorii concursului O Zi din Istorie jpeg

Câştigătorii concursului O Zi din Istorie

Autor: Redacția

Câştigatorii concursului:

Câștigă cu Historia și Librăriile Adevărul o carte deosebită:Adevărata moarte a lui Carol al II-leade Ion Cristoiu, în cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani se împlinesc anul acesta pe 8 iunie de la restauraţia lui Carol al II-lea?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Adevărata moarte a lui Carol al II-lea.

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.roîmpreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon). Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 14 Iunie.

ATENTIE!Abonarea la newsletter in momentul tragerii la sorti este obligatorie! Daca nu sunteti abonati la newsletter in momentul tragerii la sorti, premiul se invalideaza si este extras un alt câştigător.Cei care sunt abonati mai vechi la newsletter participa automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie sa il mai faca este sa trimita răspunsul pe email la intrebarea pusă de noi.

Click aici pentru regulamentul concursului

3 2 1 librariile adevarul jpg jpeg