Abonează te acum la Historia + Historia Special pe minimum 12 luni și vei primi cadou cartea “Ultimele zile cu Adolf Hitler” de Erich Kempka jpeg

Abonează-te acum la Historia + Historia Special pe minimum 12 luni și vei primi cadou cartea “Ultimele zile cu Adolf Hitler” de Erich Kempka

📁 Carte
Autor: Redacția

Abonează-te acum la Historia+Historia Special pe minimum 12 luni și vei primi cadou cartea “Ultimele zile cu Adolf Hitler” de Erich Kempka.

Memoriile şoferului personal al lui Hitler timp de 13 ani, până la ultimul ordin al acestuia – a-i incinera corpul după sinucidere.

Volumul de memorii ale lui Erich Kempka, cel care a fost şoferul personal al lui Adolf Hitler şi omul său de încredere până în ultimele momente ale vieţii, are o valoare documentară deosebită prin acoperirea minuţioasă a evenimentelor dramatice din ultimele luni ale celui de-al Doilea Război Mondial.

Kempka a fost martorul unor discuţii şi decizii de importanţă crucială în desfăşurarea celei mai mari conflagraţii a secolului XX, dar şi al unor întâmplări intime din viaţa omului a cărui personalitate a devenit subiect de cercetare intensă din partea istoricilor şi a psihologilor.

El este de faţă când Hitler primeşte vestea şocantă că Göring şi Himmler încearcă să preia puterea pentru a negocia un armistiţiu cu Aliaţii occidentali, dar este şi martor la căsătoria lui Hitler cu Eva Braun şi asistă la ultima masă a Führerului, înainte ca acesta să-şi ia adio de la cei prezenţi şi să-şi pună capăt zilelor.

Memoriile lui Erich Kempka sunt adăugite de capitolele scrise de publicistul Erich Kern, în care acesta analizează la o scară mai amplă mecanismele aparatului de stat nazist şi cauzele mai puţin cunoscute care au dus în final la înfrângerea Reichului. Deşi cunoscut ca o persoană cu opinii de extremă dreapta, completarea sa aduce în atenţie o serie de aspecte bine documentate şi un punct de vedere rareori expus public.

In plus, daca esti student sau pensionar vei beneficia de o extra reducere de 10% fara de pretul de abonament!

Pentru a beneficia de extra reducerea de 10% faţă de preţul de abonament trimiteţi fie copia carnetului de student vizat pe anul universitar în curs, fie copia talonului de pensie pe ultima lună, la abonamente@adevarulholding.rosau la fax 0372.130.068

http://abonamente.adevarul.ro/9_historia