11 adevăruri bizare și amuzante pe care nu le știai despre sloturi jpeg

11 adevăruri bizare și amuzante pe care nu le știai despre sloturi

Autor: Redacția

Sloturile se numără printre cele mai populare jocuri de casino, fiind în același timp și cele mai numeroase. Majoritatea cazinourilor, în special cele online, au în portofoliul lor o gamă impresionantă de sloturi.

Cu tematici diferite și cât mai originale, de la fructe, elemente norocoase sau inspirate din istorie/mitologie sau chiar din filme, sloturile sunt la mare căutare atât de către gamblerii profesioniști, cât și de către jucătorii amatori sau care abia au cunoscut această industrie. Descoperă, în continuare, cele mai neobișnuite și amuzante 11 lucruri despre sloturi, care sunt cât se poate de adevărate.

Cum s-a inventat sandwich-ul

John Montagu, conte de Sandwich adora jocurile de noroc cu cărți în aceeași măsură în care placea și mâncarea. Pentru că era deseori înfometat, însă nu ar fi dorit să renunțe la jocurile de nororc, acesta i-a poruncit unui servitor să îi aducă o bucata de carne așezată intre doua felii de pâine. Din acel moment, produsul poartă denumirea de sandwich, nume pe care îl folosim și noi astăzi.

Gamblingul in Japonia

 În Japonia, gamblingul nu este permis, cu excepția unul joc tradițional de tip slot ce seamănă cu paintball-ul și care poarta numele de Pachinko.

Ce primeai când câștigai la un slot cu fructe în trecut

Printre cele mai populare sloturi se numără cele cu simboluri de fructe. Ceea ce nu știai, probabil, este faptul că aceste simboluri au fost introduse pe piață de Bell Fruit, o compania ce se ocupa de producerea sloturilor pentru cazinourile offline. În trecut, cei ce erau câștigători la aceste jocuri nu primeau bani, ci erau recompensați cu gumă de mestecat ce avea aroma liniei obținute. Astăzi, desi premiile nu sunt la fel de delicioase, îți poți încercă norocul pe jocsloturi.ro, beneficiind de cele mai bune oferte și de ponturi prețioase.

Sloturile, bandiții armați

Sintagma ”slot machine” însemna în trecut ”un bandit înarmat”, dat fiind faptul că se credea că se produc anumite șiretlicuri pentru a îi păcăli pe oameni și pentru a le lua banii. Acest nume a fost schimbat, însă, în momentul în care oamenii și-au dat seama că reprezintă mai de grabă o manieră benefică de a te distra și de a și câștiga uneori decât de a pierde bani. Astfel l-au numit ”distribuitor automat”.

Cea mai ingenioasă fraudă

Sunt mulți care au încercat să fure sau să păcălească sloturile din cazinourile fizice, însă cea mai ”ingenioasă” tentativa a avut loc în anul 1982, într-un cazinou din Atlantic City, unde un grup de tineri, s-au gândit că se vor îmbogăți cu aproximativ 50 000 de dolari, dacă vor reuși cumva să saboteze aparatul cu ajutorul unor ”fire de pian”. Aceștia, chiar dacă nu au obținut ceea ce au vrut, s-au ales cu o pedeapsa pe cinste, fiind condamnați la închisoare.

cel mai mare castig inregistrat vreodata la sloturi jpg jpeg

Temperatura monedelor și marele Jackpot

În trecut, se credea că temperatura monedelor pot influenta pozitiv sau negativ șansele de câștig, astfel încât mulți erau preocupați de încălzirea colțurilor unei monede, sperând astfel că vor lua marele Jackpot. În prezent, este mult mai simplu să accesezi jocsloturi.ro, pentru că șansele tale vor fi cu siguranță, mult mai mari.

Sloturile și rata de plată

În cazinourile fizice, sloturile cu fructe trebuie să plătească jucătorului un payout de aproximativ 70%. Comisia pentru Jocurile de Noroc a stabilit că pentru mașinile de sloturi cu fructe din cazinourile online, procentajul să fie de minim 70%, astfel că de fiecare data când joci un euro, de exemplu, te poți așteptă la un căștig minim de 70 eurocenți. Pentru mediul online, lucrurile stau diferit, procentul fiind în medie de 97%, ceea ce înseamă că ai mai multe șanse de căștig.

Cel mai mare câștig înregistrat vreodată la sloturi

40 milioane de dolari este cel mai mare câștig înregistrat vreodată la sloturi. Reușită îi aparține unui player în vârstă de 25 de ani care în anul 2003, mai exact în data de 21 martie a avut parte de un castig de aproximativ 40 de milioane de dolari, jucând suma de doar 100 de dolari la un aparat Megabucks.

Ce influențează mai tare câștigul, butonul sau maneta?

Buton sau mâner? În trecut, existau sloturile cu mâner în loc de buton și se credea că acestea sunt mai potrivite pentru a influenta câștigul. În realitate, însă, nu contează cu ce este dotata o mașină de sloturi, întrucât șansele de a obține Jackpotul cel mare nu țin de acționarea unui mâner sau a unui buton.

Tematici mai puțin cunoscute

Dintotdeauna, sloturile au avut teme interesante. Astfel că, pe lângă deja celebrele și cunoscutele sloturi cu fructe, cu numere sau simboluri norocoase, cu inspirație din mitologie sau instorie sau chiar însumând realizări ale diverselor filmelor sau serialelor, exista și sloturi cu tematici ceva mai...neobișnuite. Acestea pot reprezenta adeseori animale precum porci care stiu karate, bovine care vor să invadeze spațiul sau chiar Ursi ce fac parte din gruparea KGB.

Cel mai mare joc de sloturi

Super Big Bertha este cel mai mare ”slot machine” - proiectat și realizat în anii ‘50, Super Big Bertha era cel mai mare aparat de jocuri de noroc, ce măsura aproximativ 2 metri lățime și 2,5 metri înălțime. Deși într-adevă,r imaginea ei era de-a dreptul impozanta, Big Bertha nu a putut fi niciodată pornita, pentru că nu avea nimeni atât putere încât să alimenteze un motor de 5 cai putere.

Descoperă și tu sloturi cu tematici atractive

Informațiile anterioare te-au amuzat sau intrigat? Accesează platforma jocsloturi.ro și descoperă singur cele mai noi și interesante lucruri despre jocurile de păcănele. Daca vei intra pe jocsloturi.ro, vei putea să descoperi mai multe staturi utile, recomandări și bonusuri, astfel încât să te bucuri de propriile câștiguri, mai ales după ce ai citit poveștile despre cum au obținut alții sume colosale, câștigănd la păcănele.