Urmeaza a cincea ediție de Black Friday în România  Iată recomandările noastre! jpeg

Urmeaza a cincea ediție de Black Friday în România. Iată recomandările noastre!

Autor: advertorial
🗓️ 19 noiembrie 2015

Deși toată lumea știe sau, cel puțin, bănuiește de peste ce ocean a ajuns Black Friday în spațiul dominat de Dunăre, Carpați și Marea Neagră, puțini cunosc și originea numelui său.

Se pare că Philadelphia este orașul unde a fost identificată prima dată folosirea acestei denumiri în presa scrisă pentru a desemna perioada de reduceri din preajma Crăciunului. Avem două explicații pentru numele dat zilei de vineri care urmează imediat după Ziua Recunoștinei

Prima susține faptul că, din moment ce coincidea cu deschiderea sezonului cumpărăturilor de Crăciun, această zi din an scotea o mulțime de oameni din casă, iar aceștia umpleau străzile si spațiile din jurul magazinelor. Singurii care nu se bucurau prea mult de situație erau polițiștii responsabili cu menținerea ordinii, așa că ei au fost cei care i-au atribuit numele de ”Black Friday”.

A doua legendă vorbește despre vânzătorii care obișnuiau să folosească în bilanțurile lor cerneală de culoare roșie pentru zilele în care ieșeau în pierdere și neagră pentru cele în care înregistrau profit. E lesne de înțeles că inceperea sezonului de cumpărături umplea registrele retailerilor de cerneală neagră, dar povestea merge chiar mai departe de atât. Se mai spune că unii vânzători puteau ieși în pierdere tot anul și tot nu-și făceau griji. Știau că își vor recupera câstigurile în perioada care începea de Black Friday 

Asta ne dă dreptul să concluzionăm că, oricât de mari iubitori de reduceri ar fi românii, încă nu își pot permite să creadă că americanii pot fi întrecuți cu una cu două.

Cele 10 magazine online de mai jos au fost alese si culese din grădina Internetului românesc pentru a strâmta aria de opțiuni a celor mai nehotărâți. Sperăm să vă fie de folos.

1.   Bioportal, unul dintre cele mai vechi site-ul pentru produse naturiste, coboară dramatic prețurilecu ocazia Vinerii Negre pentru cea mai mare parte din cele 15.000 produse care îi umplu portofoliul. De pe 20 până pe 27 noiembrie, iubitorii produselor naturiste se pot răsfăța cu produse care mai de care mai variate de la semințe și pulberi raw vegane la uleiuri naturale și până la miere de manuka.

2.   Scotianul.roeste platforma de discounturi unde, pe cât sunt de variate produsele, pe atât sunt de mari reducerile. Numărul de oferte incluse în promoția de Black Friday conține destule decimale încât să asigure faptul că nimeni nu rămâne pe dinafară. Având în vedere că perioada concediilor bate la ușa, cei care se gândesc să se răsplătească cu o vacanță după un an de muncă și productivitate, pot să se lase pe mână lui scotianul.ro pentru oferte. Un city break Roma, un Revelion petrecut în Spania sau un sejur bine meritat în Dubai poate fi tot ce ai nevoie pentru a-ți reîncărca bateriile.

3.   Înainte de a plănui orice călătorie, să nu uităm că, înainte de toate, sub brad trebuie să existe jucării pentru copiiînainte de orice bilet de avion. Pentru asta, Norielda o mână de ajutor părinților aducând în prim plan reduceri de până la 70% la articole pentru copii și bebeluși.Chiar dacă pentru Noriel Black Friday ține de pe 20 până pe 29 noiembrie, nu este cazul să ne culcăm pe o ureche. Produsele zboară de pe rafturi până să apucăm să le punem în coș.

4.   Helen Boutique, cu ale sale rochii de seară elegantescapă doamnele de grija ținutei pentru Revelion. De fapt, cu cele 50% reduceri pe care le ofera nici măcar compartimentul din dressing cu rochii de vară nu are cum să rămână gol.

5.   De căminul cumpărătorilor se ocupă homex.ro, magazinul online care reunește branduri internaționale de top în decorarea locuinței. Reduceri de până la 70% la mai toate categoriile de produsele pentru casa ta, de la corpuri de iluminat, accesorii de baie, vase pentru bucatărie șilenjerii de pat la homeX.

6.   Tot ceea ce ai nevoie pentru roțile mașinii tale găsești pe acvila-romania.ro, indiferent dacă automobilul tău este un ATV, un camion, un automobil obișnuit sau chiar… un tractor. Pentru acesta din urma Acvilavine cu reduceri speciale pentru cauciucuri tractor,  dar și la toate felurile de jante.

7.   Dacă experiența de anul trecut de Black Friday îți trezește teamă față de cum vor funcționa sistemele de shopping online la supra cererea care le așteaptă zilele urmatoare, este de înțeles. Totuși, cei 12 ani de experiență în comerț online cu care se mândrește comenzi.rorisipesc din această neîncredere. Atenție la categoria decamere de supravegherevideo. Te așteaptă surprize placute.

8.   Doamnele și domnișoarele de peste tot sunt sfătuite să nu treacă cu vederea ofertele la rochii de searăpuse la cale de către Depochic.Deși oferta include reduceri de până la 70% la toate produsele, ceea ce le unește este stilul și eleganța de necombătut.

9.   Dacă doar un impuls te mai desparte pentru a te apuca de sport, avem soluția. Sportaddict.rose bagă în carouselul reducerilor. Cele mai mari discounturi vor ajunge la 70%.Un pont pentru împătimiții sportului:atenție la categoria de biciclete;o să vă placă!

10. Și pentru că nu există nicio cumpărătură care să îți ofere o satisfacție mai mare, incheiem lista recomandărilor cu un alt magazin dedicat copiilor. Pe educlass.roai de unde alege. De la puzzle-uri, jocuri de de logica, jocuri de construitsi costume pentru carnaval, reducerile sunt ca la ele acasa la Edu Class.