Autor 1893 vizualizări


Statueta primită pentru „World Film Favorite Female” din partea Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA) este cel mai scump astfel de trofeu vândut la o licitaţie.

În cadrul licitaţiei „Icons & Idols: Hollywood”, care a avut loc vineri şi sâmbătă, maşina neagră Ford Thunderbird din 1956 a fost adjudecată contra sumei de 490.000 de dolari. Actriţa a deţinut maşina timp de şase ani, până cu puţin timp înainte de a muri, în 1962. Monroe a făcut-o cadou fiului profesorului ei de actorie, Lee Strasberg. Actualul proprietar a dorit să rămână anonim.


O copie a revistei Playboy pe coperta căreia a apărut actriţa, semnată de Hugh Hefner, a fost vândută pentru 32.000 de dolari împreună cu alte zeci de obicete care au aparţinut lui Marilyn Monroe.

În licitaţie au fost vândute şi obiecte aparţinând unora ca Tina Turner şi Cher, dar şi Jeff Bridges - hainele purtate de el în filmul „Big Lebowski” (pantalonii trei sferturi în carouri, tricoul şi halatul) au fost vândute pentru 15.625 de dolari.

Sursa: reuters