Singurul concurs național de inovare în domeniul securității naționale își încheie în curând înscrierile jpeg

Singurul concurs național de inovare în domeniul securității naționale își încheie în curând înscrierile

Autor: Redacția
🗓️ 18 octombrie 2019

Cea mai importantă resursă a unei țări este resursa umană. Iar resursa umană necesită securitate. Totodată competitivitatea securității naționale este direct proporțională cu capacitatea de inovare a resursei umane.

Singurul concurs național de inovare în domeniul securității naționale își încheie în curând înscrierile. Pentru cei care au o idee inovatoare inca mai sunt cateva zile pentru a se înscrie. 

Care ar fi benefiicile?

PatriotFest este un concurs de inovare în domeniul securității naționale care pune oamenii în centrul tehnologiei. Inovatorii români își prezintă proiectele sub formă de prototipuri funcționale în domenii importante pentru un viitor extrem de complex și integrat tehnologic, un viitor în care amenințările de securitate ne vizează pe fiecare dintre noi, individ sau organizație. Iată mai multe informatii

Experții din comunitatea PatriotFest selectează și premiază ideile cele mai interesante, funcționale și utile ale inovatorilor români din țară și din străinătate. Premianții primesc suport pentru îmbunătățirea proiectelor și au acces la consultările instituțiilor organizatoare cu membrii comunității PatriotFest.

Click aici pentru mai multe detalii și înscriere