Scrisoarea de dragoste a lui John  F  Kennedy către amanta sa, scoasă la licitaţie jpeg

Scrisoarea de dragoste a lui John. F. Kennedy către amanta sa, scoasă la licitaţie

📁 Preşedinţi americani
Autor: Redacția
🗓️ 6 septembrie 2016

Scrisoarea de dragoste a preşedintelui Statelor Unite ale Americii către amanta sa, Mary Pinchot Meyer, descoperită de curând, va fi scoasă la vânzare, licitaţia pornind de la 30.000 de dolari.

Scrisoare are patru pagini şi a fost redactată numai cu câteva săptămâni înainte de asasinarea lui. Scrisoarea, care încă mai are sigiului prezidenţial, se pare că nu a mai ajuns la destinatară. Documentul a fost scris chiar de mâna lui JFK, la finalul lui octombrie 1963, pe când se afla la Boston, la o strângere de fonduri a Partidului Democrat. Scrisoarea a fost cumpărată pentru suma de 89, 000 de dolari.

letter jpg jpeg

„De ce nu pleci o dată din suburbii și nu vii să mă vizitezi, aici sau săptămâna viitoare la Cape Cod în Boston pe 19? Știu că nu este prudent, este irațional și că s-ar putea să urăști ideea dar, pe de altă parte, mie mi-ar face plăcere. Tu spui că este bine să nu obţin mereu ceea ce vreau. După toţi aceşti ani-ai putea să îmi răspunzi cu mai multă dragoste. De ce nu spui odată da?”, sunt cuvintele îndrăgostitului preşedinte american.