Rusoaică arestată la Ankara, în cazul asasinării ambasadorului Andrei Karlov jpeg

Rusoaică arestată la Ankara, în cazul asasinării ambasadorului Andrei Karlov

📁 Istorie recentă
Autor: Redacția
🗓️ 7 martie 2017

Poliţia turcă a arestat o rusoaică în cadrul anchetei privind asasinarea lui Andrei Karlov. Femeia, în vârstă de 33 de ani, este acuzată că ar fi avut legături cu tânărul care l-a împuşcat mortal pe fostul ambasador al Rusiei în Turcia.

Potrivit presei turce, femeia de 33 de ani, prezentată cu pseudonimul Ekaterina B. oferea şi intermedia servicii sexuale în hotelui de cinci stele din Ankara. Ea vorbit cu ucigaşul cu câteva săptămâni înainte de asasinat. Ei ar fi discutat la telefon şi prin intermediul aplicaţiei WhatsApp, relatează adevărul.ro.  

Andrei Karlov, ambasadorul Rusiei în Turcia, a fost împuşcat mortal pe 19 decembrie 2016de către Mevlüt Mert Altıntaş, fost ofiţer de poliţie, în incinta unei expoziţii de artă din Ankara.

Patru persoane au fost arestate până acum în cazul asasinării fostului ambasador rus la Ankara. Ucigașul în vârstă de 22 de ani a tras 11 focuri de armă în timpul atacului asupra lui Karlov, dintre care opt în diplomatul rus. În afară de ambasador, alte trei persoane au fost rănite. Altintaş a fost ucis la rândul său în timpul intervenției forțelor de ordine.

Foto:takvim.com.tr