Regele Spaniei a avut o slăbiciune pentru Prinţesa Diana jpeg

Regele Spaniei a avut o slăbiciune pentru Prinţesa Diana

📁 Carte
Autor: Ana Maria Şimon
🗓️ 23 ianuarie 2012

Potrivit unei biografii apărută recent, monarhul Juan Carlos a fost un bărbat afemeiat şi a absentat din patul conjugal vreme de 35 de ani.

Dintre sutele de admiratoare care şi-au dorit să ajungă în braţele lui, Regele Spaniei a avut de unde alege, aventurile lui ţinându-l departe de consoarta oficială timp de 35 de ani, se susţine în biografia Reginei Sofia,  „Solitude of the Queen“, publicată recent de jurnalista Pilar Eyre.

Mai mult de atât, autorul cărţii dezvăluie cum monarhului spaniol nu i-a scăpat din vedere nici Prinţesa Diana, pe care acesta cunoscut-o în timpul unei vacanţe petrecute la bordul unui iaht împreună cu familia regală britanică în Mallorca, în anii ‘80. Chipurile,  Juan Carlos i-ar fi făcut avansuri lui Lady Di, care însă n-a fost deloc flatată de insistenţele şi de aluziile lui total nepotrivite. Totuşi, în 2004,  Lady Colin Campbell a declarat cei doi au avut o aventură în august 1986, pe care au reluat-o anul următor, în aprilie.

E-adevărat că cei doi s-au revăzut în 1987, în timpul unei vizite oficiale la Madrid, când Juan Carlos a încercat o nouă apropiere, sărutându-i mâna cu subînţeles – moment surprins de fotografii prezenţi la faţa locului, dar toată lumea a fost de-acord că gestul lui a pus-o într-o ipostază stânjenitoare pe Prinţesa Diana.

Că a fost sau nu ceva între ei, cert este căRegina Sofia (73) a trăit în tăcere drama soţiei înşelate şi recunoaşte că n-a mai dormit împreună cu soţul ei din 1976. Ba chiar, a avut nefericirea de a-l descoperi în braţele celebrei Sara Montiel în timpul unei vacanţe pe care şi-o petreceau la casa de vacanţă a unei prietene din Toledo, în 1976.

Click aici pentru a citi continuarea articolului!