Philippe Loret: „Sunt nepotul lui Hitler“ jpeg

Philippe Loret: „Sunt nepotul lui Hitler“

📁 Curiozităţile şi culisele istoriei
Autor: Iulian Ioncea
🗓️ 9 aprilie 2012

Philippe Loret, un instalator francez în vârstă de 56 de ani, susţine că este nepotul dictatorului nazist Adolf Hitler şi a vorbit pentru prima oară despre povestea familiei sale.

Bărbatul şi-a început povestea afirmând că, în urmă cu 40 de ani, în timpul unei cine în familie, tatăl său a anunţat că este urmaşul Fuhrerului. Francezul Jean-Marie, care era tatăl lui Philippe, le-a spus rudelor sale că s-a născut în urma unei aventuri între Hitler şi o tânără franţuzoaică, Charlotte Lobjoie, idilă care a avut loc în anul 1918, pe vremea când dictatorul era un simplu caporal şi se afla în permisie în timpul Primului Război Mondial.

Cu toate că Jean-Marie a murit în anul 1985, Philippe spune că are destule dovezi care să-i susţină declaraţiile. Hitler şi tatăl său au aceeaşi grupă de sânge, scrisul lor este asemănător, iar Charlotte primea regulat bani de la ofiţerii trimişi de dictator, acest lucru fiind dovedit de unele documente pe care le deţine Philippe. Mai mult, una dintre femeile pictate de Hitler, care era pasionat de artă, seamănă leit cu Charlotte.

Philippe Loret şi tatăl său seamănă şi fizic cu Hitler, dar francezul spune că este nici deranjat, dar nici încântat de această legătură.„Sigur că sunt nepotul lui Hitler. Dovezile sunt clare. Cei care nu mă cred au o problemă. El este parte din viaţa şi din familia mea, de aceea ţin fotografia lui pe perete. Eu nu am nicio vină pentru ce s-a întâmplat în timpul războiului. Dar Hitler va fi mereu parte din familia mea", spune Philippe Loret.