Istoric militar: „Sunt bombardat cu întrebări de cunoscuți în legătură cu regele Mihai  Neștiința noastră ne cam rușinează” jpeg

Istoric militar: „Sunt bombardat cu întrebări de cunoscuți în legătură cu regele Mihai. Neștiința noastră ne cam rușinează”

📁 Monarhia în România
Autor: Redacția
🗓️ 18 decembrie 2017

Moartea regelui Mihai a produs în cadrul societății românești revertebrații adânci. Brusc, cea mai mare parte a românilor a descoperit că a fost un Rege despre care ei nu știu nimic. Relevantă este postarea istoricului militar, Manuel Stănescu, despre faptul că este bombardat cu întrebări de cunoscuți și apropiați în legătură cu regele Mihai și contextul domniei.

„Sunt bombardat cu întrebări de cunoscuți și apropiați în legătură cu regele Mihai și contextul domniei. E un fel de revelație tardivă, de genul cine suntem și ce vrem. Dintr-o dată, istoria nu mai e știința mai degrabă inutilă, care îi preocupă doar pe câțiva ciudați, șoareci de bibliotecă cu diferite grade de autism. Epifanie, se pare că între prezent și trecut există o legătură directă, iar neștiința noastră ne cam rușinează... Bună dimineața!” a precizat istoricul  Manuel Stănescu pe o rețea de socializare!