Istoria se scrie pe adevarul ro jpeg

Istoria se scrie pe adevarul.ro

Autor: Redacția
🗓️ 23 mai 2014

Duminică, 25 mai 2014, este o zi crucială pentru Europa și pentru România.Este ziua în care noi, românii, îi alegem pe cei care să ne apere interesele la Bruxelles, dar și ziua în care hotărâm cine are cele mai mari șanse să devină președinte al României. Este ziua în care, dincolo de granița noastră, în Ucraina cea zguduită de război civil, populația este chemată să decidă viitorul președinte, dar și ziua în care separatiștii pro-ruși din Est amenință cu referendumuri de secesiune. Este ziua marii confruntări dintre Occident și Rusia.  Cine va câștiga ?

Adevărul despre ziua alegerilor:

Duminică, 25 mai, pe adevărul.ro veți găsi cele mai complete relatări de la cele mai fierbinți evenimente. Pe tot parcursul zilei, peste 40 de corespondenți din toată țara plus o echipă puternică de jurnaliști din redacția de la București vor transmite imagini video, fotografii și relatări despre cum se desfășoară votul. Doi corespondenți speciali ai Adevărul și Prima TV vor relata din Kiev și Odessa, două puncte fierbinți de pe harta Ucrainei, despre confruntările violente dintre armată și separatiștii pro-ruși. Ei ne vor spune cum se desfășoară alegerile prezidențiale într-o țară aflată în plin război.

Intrând pe adevărul.ro veți afla nu numai ce se întâmplă într-o zi crucială pentru Europa și pentru România, dar și de ce se întâmplă.

Adevărul Live va găzdui dezbateri ample în care invitați de marcă, sociologi, bloggeri Adevărul și jurnaliști vor analiza cum se va schimba viața nostră în urma evenimentelor de duminică. Puteți fi la curent cu tot ce se va întâmpla într-o zi de maximă importanță pentru noi și pentru viitorul copiilor noștri de oriunde v-ați afla și la orice oră. Indiferent că aveți la îndemână un computer, o tabletă sau un smartphone, intrați pe adevărul.ro și veți fi conectați cu evenimentele din cea mai fierbinte zi a Europei de după Cel de-al Doilea Război Mondial.

Duminică, 25 mai, istoria se scrie pe adevărul.ro:adevarul.ro/live/