Invitație la teatru și muzică bună pe terasa Promenada, la  Festivalul HAI SUS jpeg

Invitație la teatru și muzică bună pe terasa Promenada, la Festivalul HAI SUS

📁 Expoziţii, Festivaluri, Conferințe
Autor: Redacția
🗓️ 21 august 2015

Bucureștenii sunt invitați la Festivalul HAI SUS, ce se va desfășura în perioada 24-30 august, la mall Promenada. Festivalul HAI SUS este un eveniment în cadrul căruia teatrul independent și muzica bună își dau întâlnire în aer liber, pe terasa nivelului superior al centrului comercial din nordul Capitalei. Accesul la evenimente este liber.

După „Festivalul de Teatru” și „Festivalul Let’s Jazz About It” organizate cu succes în vara lui 2014, mall Promenada va continua seria evenimentelor culturale în aer liber cu acest concept nou, HAI SUS, ce reunește trupe de teatru independent și artiști din zone muzicale diverse.

În cele șapte zile de spectacole, începând cu ora 19:30, vizitatorii centrului comercial se pot bucura de 12 reprezentații artistice:

Muzică

•Luni: 19:30-The Rank&Fashion;

•Miercuri: 19:30-Cuantune;

•Vineri: 19:30-Jazzy Twist Band; 21:00-Jazzapella;

•Duminică: 19:30-Mice on the Run; 21:00-Alexandra Ușurelu&Muse Quartet;

Teatru

•Marți: 19:30-Coloneul Pasăre; 21:00-Cabaretul Cuvintelor;

•Joi: 19:30-Buzunarul cu pâine; 21:00-Venus și Adonis;

•Sâmbătă: 19:30-La ginecolog; 21:00-Bullets over Lipscani.

haisusfest jpg jpeg

Piesele de teatru de anul acesta sunt proiecte independente, interpretate de tineri actori de la teatrele Godot și Mignon din București. Acestora li se alătură și una dintre trupele de liceeni ce au participat în cadrul Festivalului de Teatru Tânăr Ideo Ideis din Alexandria, trupa Brainstorming din București, cu spectacolul „Colonelul Pasăre”.

Mixul spectacolelor muzicale include genuri diferite de muzică alternativă:electro swing, acid jazz, electro funk sau soul retro.

”Ediția de anul trecut a festivalului a adus împreună sute de iubitori de teatru, astfel că anul acesta ne-am propus să le oferim vizitatorilor noștri experiențe noi și variate de care să se bucure în aer liber. Credem că muzica și teatrul sunt ocazia perfectă de relaxare după o zi încărcată la birou și ne bucurăm să oferim publicului momente artistice speciale într-un spațiu prietenos.” a declarat Sebastian Mahu, Center Manager Promenada. 

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla pe site-ul promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.