Historia te invită la concurs! jpeg

Historia te invită la concurs!

📁 Egiptul Antic
Autor: Redacția
🗓️ 11 aprilie 2016

Deslușește împreună cu familia ta secretele Egiptului Antic!

Poți câștiga una dintre cele 10 invitații pentru tine și membrii familiei (în limita a 4 persoane) la expoziția interactivă Secretele Egiptului Antic de la Brașov dacă te înscrii la NEWSLETTER-ul nostru pewww.historia.ro și ne trimiți răspunsul la întrebarea”Care este singurul mormânt al unui faraon care timp de 3.200 de ani a scăpat neprofanat și nejefuit?”pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.ro.

Câștigătorii concursului sunt:

Adi Mosor

Chircan Stefan

Florin Alexandru

Florin Gabriel Ratoi

Morut Daniel

Mv Maria

Nicoleta Oprisan

ATENȚIE! Abonarea la newsletter-ul Historia în momentul tragerii la sorți este obligatorie! Dacă nu sunteți abonați la newsletter în momentul tragerii la sorți, premiul se invalidează și este extras un alt câştigător. Cei care sunt abonați mai vechi la newsletter participă automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie să îl mai facă este să ne trimită răspunsul la întrebarea concursului.

Perioada concursului:11-24 aprilie 2016, ora 24.00

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și publicați luni, 25 aprilie 2016.

Expoziția este dedicată copiilor cu vârste între 6 și 14 ani și va include prezentări și explicații ale unor momente, personaje și obiceiurilor esențiale ale epocii, îmbinând faptele istorice redate pe ințelesul copiilor, cu elemente de butaforie, dar și ateliere interactive cu scop educațional. Copiii vor putea intra într-o piramidă, se vor putea așeza pe tronul faraonului, vor putea deschide un sarcofag sau crea singuri amulete după modelul celor din antichitate, descoperind la fiecare pas semnificația lucrurilor pe care le ating.

Mai multe detalii despre ediția din Brașov găsiți pe site-ul www.historyhackers.ro precum și pe pagina oficială de Facebook a proiectului: www.facebook.com/HistoryHackers.ro