HISTORIA SI EDITURA RAO vă invită la concursul   O ZI DIN ISTORIE!   CÂSTIGATORII jpeg

HISTORIA SI EDITURA RAO vă invită la concursul - O ZI DIN ISTORIE! - CÂSTIGATORII

📁 Carte
Autor: Redacția
🗓️ 31 ianuarie 2013

UPDATE:Castigatorii celor 5 carti sunt:

Ghiorghe Nicolae

Cornelia Stanciu

Ioana Vasiloiu

Constantin Ababei

Halic C Mariana-Gabriela

Felicitari! Acestia vor fi contactati de noi pentru detaliile privitaoare la cum pot intra in posesia premiilor.

Câștigă cu Historia și Editura RAO(www.raobooks.com/) o carte remarcabilă:Dictator, Demon, Demagog, Întrebări şi răspunsuri despre Adolf Hitlerîn cadrul concursului "O ZI DIN ISTORIE!"

Răspunde corect la întrebarea “Câţi ani s-au împlinit anul acesta pe 30 Ianuarie de la numirea lui Adolf Hitler în funcţia de cancelar al Germaniei?”, apoi abonează-te la newsletterul historia.ro, şi eşti înscris automat în tragerea la sorţi pentru cȃştigarea cărţii Dictator, Demon, Demagog, Întrebări şi răspunsuri despre Adolf Hitler

Trimite răspunsul pe adresa de e-mail concurs.historia@historia.roîmpreună cu datele tale de contact (nume complet, telefon).Câştigătorii, cinci la număr, vor fi publicati pe site-ul Historia.ro în data de 7 Februarie.

La multe decenii de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, această întrebare încă mai frământă mii de oameni, în special oameni tineri:Cum de nu a împiedicat nimeni ascensiunea la putere a lui Hitler? Oare laudele care i se aduceau şi ovaţiile poporului de rând nu erau exagerate? Cum a reuşit Hitler să entuziasmeze atâţia germani? De ce şi-a ascuns Hitler provenienţa? Să fie oare adevărat că Hitler a trăit o vreme într-un azil pentru cei fără adăpost? De ce nu a reuşit nimeni să-l asasineze pe Hitler? Anna Maria Sigmund pleacă de la aceste întrebări şi oferă cititorului răspunsuri bine documentate, bazate pe informaţii noi, descoperite recent, prezentând astfel o imagine integrală a felului de a fi al dictatorului german.

7 6 5 4 3 2 1 LOGO RAO jpg jpeg