Expoziția de fotografie "Mica lume mare", la Muzeul Antipa jpeg

Expoziția de fotografie "Mica lume mare", la Muzeul Antipa

Expoziția de fotografie macro&close-up "Mica lume mare", aflată la cea de-a doua ediție, va fi vernisată vineri, în holul principal al Muzeului Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa".

Potrivit unui comunicat al organizatorilor remis AGERPRES, expoziția reunește 54 de lucrări din portofoliul a 37 de fotografi pasionați de fotografia macro&close up. Printurile sunt executate pe pânză de pictură canvas cu dimensiunile de 70/50 cm și redau într-un mod supradimensionat detalii care nu se pot observa în mod obișnuit cu ochiul liber, precizează comunicatul.

Temele prezentate sunt detalii din natură, viețuitoare foarte mici, precum și obiecte de dimensiuni mici, aduse la lumină prin tehnicile specifice fotografiei macro. Fotografiile vor rămâne expuse în sala dedicată etnografiei mondiale și anatomiei omului până pe 13 decembrie.

Banii obținuți din vânzarea fotografiilor prezentate în cadrul expoziției temporare "Mica lume mare" vor fi donați victimelor tragediei din clubul Colectiv, pentru susținerea tratamentului costisitor și de lungă durată, informează organizatorii.

Intrarea la vernisaj este liberă, apoi expoziția va face parte din circuitul de vizitare a muzeului.

Evenimentul este organizat de Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" și "LaPrintărie" — www.LaPrintarie.ro.

sursa:Agerpress