Evita Peron a fost prostituată înainte de a fi prima doamnă a Argentinei jpeg

Evita Peron a fost prostituată înainte de a fi prima doamnă a Argentinei

📁 Curiozităţile şi culisele istoriei
Autor: Redacția
🗓️ 5 mai 2010

Evita Peron este exemplul clasic de femeie care şi‑a cunoscut foarte bine atuurile şi a găsit drumul spre succes folosindu‑se cu multă abili­tate de numeroşii ei iubiţi. La vârsta de doar 15 ani, Eva fuge la Buenos Aires cu un cântăreţ, însurat, care îi promite că o va face actriţă. Părăsită în marele oraş îşi caută iubiţi cu dare de mână care să o întreţină, însă o parte din bani îi obţine practicând prostituţia.

Prin cunoştinţele ei de sex masculin obţine un rol în una din piesele de teatru de la Radio Belgrano şi are un succes enorm, căpătând titlul „Señorita Radio“. Trei ani mai târziu, îl cunoaşte pe colonelul Peron, subsecretar de stat şi ministru de Război.

El, chipeş şi energic, ea tânără şi strălucitoare, formau cuplul perfect şi echipa politică pe măsură. Deşi avea un trecut îndoielnic, Eva devine, la 17 octombrie 1945, soţia viitorului preşedinte al Argentinei. S‑a vehiculat idea că Evita Peron s‑a folosit de Juan pentru a ajunge la putere politică, dar în autobiografia ei, aceasta îl considera un „zeu atotputernic“.