DiAmanti – un nou jucător pe piața genților, servietelor și accesoriilor premium din piele naturală (P) jpeg

DiAmanti – un nou jucător pe piața genților, servietelor și accesoriilor premium din piele naturală (P)

📁 Istoria Modei
Autor: Redacția
🗓️ 2 iulie 2015

Începând cu acest an, marca de premium leather goods made in Italy – DiAmanti, este prezentă și în România, abordând piața de profil cu produse precum genți din pielepentru damă și bărbați, serviete din piele, portofele și rucsacuri, toate lucrate în Italia din piele de cea mai bună calitate. 

 banner diamanti   2015   3 0 jpg jpeg

Prețurile de lansare sunt unele cu totul speciale, valoarea unei genți fiind cuprinsă între 128 și 700 lei și a unei serviete din piele între 248 și 960 lei, în funcție de model. Pentru comenzile online plasate pewww.diamanti.rotransportul este gratuit oriunde pe teritoriul României iar la doua genți comandate clienții primesc și un cadou constând într-un suport de geantă DiAmanti Hold It. 

 61a8347 png png

Distribuitorul DiAmanti în Romania ne-a declarat că un segment important al afacerii este reprezentat de piata B2B, peste 80% dintre vânzări fiind realizate engross către persoane juridice – magazine de marochinărie, agenții de publicitate, agenții de turism și alte companii din diverse domenii care achiziționeaza produsele DiAmanti fie pentru cadouri către partenerii de afaceri, fie pentru uzul intern al angajaților. 

Pentru primul an în România, reprezentantul DiAmanti estimează o cifră de afaceri de maxim 1 milion lei, urmând ca rețeaua de distribuție să fie dezvoltată în anii ce urmează, până la atingerea statutului de lider de piață.

logo genti din piele diamanti jpg png