Descoperire bizară: telefon mobil în 1928, în filmul lui Charlie Chaplin? VIDEO jpeg

Descoperire bizară: telefon mobil în 1928, în filmul lui Charlie Chaplin? VIDEO

📁 Istoria Filmului
Autor: Redacția, Redacția, Redacția, Redacția
🗓️ 28 octombrie 2010

Uneori se întâmplă să avem ceva sau pe cineva în faţa ochilor şi să nu îi observăm sau cel puţin aşa pare. La fel se poate spune şi despre o înregistrare din 1928, în care apar mai multe  persoane dintr-un film de-al lui Charlie Chaplin, unde se vede şi un om care face un act atât de firesc pentru noi cei de azi, pare că vorbeşte la un telefon mobil.

În faţa cinematografului Manns Chinese Theatre din Hollywood trec oameni şi oameni. Verificând nişte informaţii zilele trecute, mai mulţi angajaţi de-ai studiourilor hollywood-iene au descoperit ceva ciudat într-o secvenţă a înregistrării video.

O femeie purtând un fel de trenci, cu o pălărie pe cap, traversează scena... vorbind la un telefon mobil. Imaginile au fost procesate, verificate, pentru a se determina dacă într-adevăr se poate afirma aşa ceva. Se pare că doamna respectivă e singură, are mâna la ureche şi vorbeşte. Cel mai logic ar fi să spunem că vorbeşte la telefon, dar dacă ne gândim că se întâmplă în 1928 devenim sceptici.  E femeia din imagini cu un om din viitor sau avem de-a face cu o descoperire avant la lettre? Iată imaginile: