De Black Friday poți profita de cele mai atrăgătoare oferte la cărți (P) jpeg

De Black Friday poți profita de cele mai atrăgătoare oferte la cărți (P)

📁 Carte
🗓️ 20 noiembrie 2014

De Black Friday 2014 e momentul oportun să-ți înnoiești biblioteca cu cele mai noi cărți pe care ți le dorești la prețuri pe care nu le poți refuza. Magazinele au pregătit oferte la mii de titluri.

Oferte Elefant-zeci de mii de produse cu reduceri de pana la 90%. elefant.ro poziționat pe piața românească drept mall-ul online al familiei ce oferă peste 150.000 de produse:cărți, eBooks, jucării, eReadere.

Oferte Libris-100.000 de titluri la reducere.Libraria Libris este singura librarie on-line ce asigură permanent livrare gratuită prin curier pentru cea mai mare ofertă de carte din România. Peste 26.000 de cărți în limba română, peste 100.000 de cărți în limba engleză, toate organizate simplu și clar.

Oferte Adevarul Shop-mii de produse cu reduceri de peste 70%. Magazinul  online conține peste 12000 de cărți de renume, inclusiv binecunoscutele colecții "100 de cărți pe care trebuie să le ai" sau "101 cărți de citit într-o viață" de un real succes.

Oferte Litera-sute de titluri cu reduceri de pana la 50%.Pe langă promoțiile speciale, reduceri lunare atractive accesibile tuturor buzunarelor, pe Litera.ro poți achiziționa o colecție impresionantă de cărți practice și cărți de literatură de mare succes.